un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 decembrie 2018

13 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

22 comentarii

    22 comentarii

  1. Daca eram Orange i-as fi pus numele Millidge sau Doig.

      (Citează)

  2. tu vrei sa fie concediate maimutele de la orange marketing? lol

    alunelu:
    Daca eram Orange i-as fi pus numele Millidge sau Doig.

      (Citează)

  3. Gabriela Firea a declarat că de anul viitor va introduce gratuitatea pentru toți călătorii din București, pentru folosirea mijloacelor de transport ale STB, anunță Hotnews.

    “De anul viitor voi veni cu acest proiect, care va presupune acordarea de gratuitate la transportul STB pentru toți bucureștenii. Vrem să încurajăm astfel transportul public”, a spus Firea, precizând și că urmărește să convingă locuitorii Capitalei să apeleze și la mijloacele de transport în comun în locul mașinilor personale, pentru descongestionarea traficului.
    Conform Profit.ro

    Huray!!! De la anul veți merge gratis cu mijlocul de transport în comun. Vis sau realitate?

      (Citează)

    • Ar trebui sa fie valabil intrai pentru sot insotit de sotie (sau invers), ca sa se puna ca este si un imbold pentru cresterea natalitatii.

        (Citează)

    • saracii controlori.. somaj tehnic pt ei :))

        (Citează)

    • Pai depinde, daca se vrea natalitate poate fi insotit si de amant/ă.

        (Citează)

    • Nu știu ce să zic despre măsură. Ideea este să încurajeze transportul în comun în defavoarea mașinii.

      Nu cred că cineva merge cu mașina personală pentru că nu are bani de STB. Dacă nu se fac culoare unice pentru autobuze și acestea rămân în același trafic ca restul, nu contează dacă e gratuit sau nu.

      Aș vrea însă să văd măsura implementată o vreme ca să putem trage concluzii clare.

      Din păcate, STB nu are nici o metodă de a măsura utilizarea transportului în comun, așa că nu vom ști nimic.

        (Citează)

    • Rromanisme!

      Tot ce este gratis de la stat este de proasta calitate si nesustenabil in timp. Degeaba e gratis daca merg intr-un autobuz jegos, defect si stau mult in trafic.

      Prefer sa platesc un bilet si sa am conditii bune de calatorie si sa ajung in timp unde am nevoie.

      Nu va bucurati la lucruri gratis de la stat. Timpul si economia de piata va demonstra ca nu e sustenabil pe termen lung.

        (Citează)

  4. In ceea ce privește articolul – Madrid interzice circulația autovehiculelor pe benzină mai vechi de 2000 și diesel mai vechi de 2006.

    Se pare ca orice articol are un sub articol :
    Municipalitatea a anunțat miercuri la prânz că interdicția de circulație a mașinilor va fi ridicată joi, odată cu diminuarea poluării și îmbunătățirea condițiilor atmosferice.

    Întrebarea rămâne: Cum poate fi pusă în aplicare aceasta măsură?, Vor oprii polițiștii prin trafic autovehiculele care fac parte din lista mașinilor fabricate înainte de 2006, respectiv 2000?

      (Citează)

  5. Toţi dau din gură când vine vorba de maşini electrice. Până una alta, noua seria 3 nu va avea la apariţia din 2019 nici măcar un motor hibrid. Mai bine ar lăsa ciocul mai mic şi ar lua exemplul japonezilor.

      (Citează)

  6. BMW e lider european la electrice deocamdata, pana incepe sa se vanda modelul 3 aici.

      (Citează)

  7. Au început livrările și la Dji Osmo pocket

      (Citează)

  8. Tiberiu:
    Gabriela Firea a declarat că de anul viitor va introduce gratuitatea pentru toți călătorii din București, pentru folosirea mijloacelor de transport ale STB, anunță Hotnews.

    “De anul viitor voi veni cu acest proiect, care va presupune acordarea de gratuitate la transportul STB pentru toți bucureștenii. Vrem să încurajăm astfel transportul public”, a spus Firea, precizând și că urmărește să convingă locuitorii Capitalei să apeleze și la mijloacele de transport în comun în locul mașinilor personale, pentru descongestionarea traficului.
    Conform Profit.ro

    Huray!!! De la anul veți merge gratis cu mijlocul de transport în comun.Vis sau realitate?

    Super, după ce că îmi plătesc benzina pentru mașina personală zilnic, voi fi obligat să dau bani și pentru ratb.

      (Citează)

  9. Salut Radu! Ce a lansat pana la urma emag pe 12 decembrie, aveau un teaser acum cateva zile.. Multumesc!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus