blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul meu de YouTube. Aruncați un ochi aici.

Întrebare: ce serial ați vrea să revedeți?

17 Dec 2018  ·

GÂNDURI  ·

62 comentarii

Eu, ca și probabil majoritatea dintre voi, m-am uitat de mai multe ori la o mulțime de filme și seriale. Filmele sunt cel mai ușor de revăzut, unele din proprie inițiativă, altele pentru că te asasinează ProTV-ul cu Die Hard sau Ziua Independenței și, de ce nu, sunt relaxante de privit din nou, deși știi exact ce se va întâmpla. Nu mai zic de Star Wars, Lord of the Rings, filme cu super-eroi și altele.

În domeniul serialelor, cred că per total am văzut de mai multe ori Seinfeld, că a tot fost în reluare, și poate și Familia Bundy. M-am uitat pe Netflix în reluare la Star Trek (DS9 și Voyager) și mi-au plăcut din nou, că uitasem multe dintre episoade de la prima vizionare, cea de acum mulți ani de pe TVR. Matilda nici nu le văzuse, așa că ne-am uitat amândoi cu plăcere.

Mă gândeam recent ce alte seriale sunt pentru care, dacă m-ar întreba acum cineva dacă vreau să le revăd, aș spune Da cu entuziasm. Seriale care rămân cumva evergreen și, deși le știi în mare, îți place să vezi din nou micile detalii ale dialogului și situațiile de acolo.

Îmi vine în minte un singur exemplu: “How I Met Your Mother”. Un serial complex, cu mult umor foarte bun, dar și cu lecții de viață. L-aș revedea cu plăcere dacă aș avea unde; poate îl bagă cândva Netflix.

Voi aveți alte idei de astfel de seriale? Ce v-ar plăcea să revedeți sau ce ați revăzut cu plăcere? Trebuie să fie și suficient de lungi încât să fie un efort îndelungat. De exemplu, mi-a plăcut și Lost In Space de pe Netflix și l-aș revedea, dar sunt vreo 10 episoade, nu e mare angajament acolo.

  62 comentarii

 1. yep. Lost and the others (the outer limits, x-files, seinfeld, star trek next tng, dawson’s creek, ally mcbeal, six feet under, deadwood, rome, columbo, prison break, twin peaks, GOT, true detective)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus