un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Fashion Days a activat ofertele aniversare

5 Dec 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Fashion Days aniversează 9 ani de existență și acum două ore a activat o serie de oferte foarte bune. Eu aveam câteva produse în Favorite și toate sunt acum la același preț ca de Black Friday.

Mi-am luat un pulover Desigual, că o viață avem:

Dacă vreți idei, uitați-vă pe:

 

  9 comentarii

 1. De abia aștept sa te văd îmbrăcat în ilicul ăla

    (Citează)

 2. Mi-am luat 2 perechi de incaltaminte de BF. Evident ca acum sunt mai ieftine.
  La fel si pe emag, produsele din favorites sunt la fel sau mai ieftine decat de BF.

  Strașnică treabă românească!

    (Citează)

 3. Scuza-ma ca te contrazic, dar astea nu sunt preturi bune. Sunt preturile lor normale 90% din timp (+ -10 lei). Am si eu in favorite multe produse si inainte de orice campanie mizerabila de marketing lasa cateva zile pretul “intreg”. Reducerile lor de preturi, ca si la emag, sunt ca cresterile de salarii facute de PSD: doar pe hartie. Si nu zic doar eu este si oficial: vezi studiu de la Consiliul concurentei. Arata-mi te rog un pret scazut real cu 70%. Daca nu, eu zic ca e lipsa de respect fata de clienti atat din partea lor cat si din partea ta ca ii recomanzi. Prefer o reducere de 5% reala decat una de.70% inchipuita de toti jepcarii. Poate e timpul sa mai cautam si alte magazine.

    (Citează)

  • TOTAL DE ACORD!!! Nu am + -uri dar am CAPS LOCK!!! Haaap!

     (Citează)

  • Salut. Depinde de produse. Eu am luat o pereche de Sketchers la 139 lei. M-am dus sa o problez in Afi inainte sa dau comanda. Exact aceeasi pereche la magazinul lor 299 lei.
   Intr-adevar pretul de pe Fashion Days in ultima saptamana era de 199 lei. Dar tot este un pret bun fara de mall.

     (Citează)

 4. sectiunea chiloti si sosete, titlu mare “cele mai noi modele”….
  prietene, sunt chiloti, sosete, le iei pe tine dimineata si nu le vede nimeni 99% din timp.
  CELE MAI NOI MODELE??
  dar modelul de chiloti de acum 2 ani ce avea?

    (Citează)

 5. Vine criza, toți țin de prețuri, nu mai exista oferte Uau, doar o reducere de maxim 10%. Dacă ai nevoie de un lucru îl cumperi în timpul anului, nu merita sa aștepți sărbătorile sau BlackFriday.

    (Citează)

 6. asta e blogeru ala fara dinti ca o picat in praspatie de baun ce ii, si care tot striga ca vine criza de vreo 1-2 ani.

  gabi:
  ce criza vine?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus