un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 noiembrie 2018

16 Nov 2018  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

La ora 9:09, eMAG a trecut de 200 de milioane de lei vânzări. Pun astfel de informații toată ziua în live blogging.


  6 comentarii

 1. Plata cu coduri QR la metrou in Hong Kong, in timp ce in Bucuresti trebuie sa intorci cartela cu sageata spre tine, nu spre aparat, pentru a putea fi validata… GG noi!

    (Citează)

 2. Top comenzi:
  1. Cluj 78997
  2. Cluj 39498
  Ce coincidenta, a doua e jumatate din prima, si tot din Cluj.

    (Citează)

  • Deci cineva din Cluj a luat doua. Pai de aia suntem, ba, unde suntem, ca tara, in loc sa ia fiecare cate una, sa ajunga la toata lumea!

     (Citează)

 3. QLC nu ar trebui folosit in SSD-uri, rezistenta in timp este mult prea mica. Dar cumparatorii nu se uita la asta, nu stiu si nu ii intereseaza decat sa fie cat mai ieftin.

    (Citează)

 4. In timisoara se plateste de ceva timp biletul pe mijloacele de transport in comun cu coduri QR. Sau se pot plati abonamente de o zi tot scanand cod QR. Dar din pacate stirile astea nu sunt de interes pentru nimeni. In schimb, cand e ceva de rau sau interpretat negativ…imediat face inconjurul tarii.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus