un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Porsche a filmat un clip pe lângă Bran, în căutarea lui Dracula

2 Nov 2018  ·

AUTO  ·

10 comentarii

Porsche, împreună cu un blogger german de turism, Sebastian Canaves, au filmat un clip în România, în zona Bran, căutându-l pe contele Dracula și sperând să-l ademenească folosind un Cayenne de top. Probabil făcut pentru Halloween, au filmat prin Sighișoara, Bran, Brașov și la Snagov, unde se crede că este îngropat Vlad Țepeș.

L-am găsit pe net doar în varianta de mai jos.

Informații despre clip și istorie găsiți pe site-ul oficial Porsche, iar despre filmări pe Profit.ro.

Dacă vreodată au nevoie de un român care să plece în căutarea lui Ludwig al II-lea cu vreun Macan, mă ofer eu.

    10 comentarii

  1. slabut tare.

      (Citează)

  2. Cu vreun Duster vrei sa zici.

      (Citează)

  3. S-o fi pierdut printre gunoie, pe undeva. :D

      (Citează)

  4. Foarte, foarte slab. Povestea, naratorul, filmarea, tot. Până și clipurile de nuntă, chiar și alea low budget, parcă arată mai bine decat clipul ăsta.

      (Citează)

    • Încă nu a trecut a fi la moda sa consideri ca totul e de rahat când e vorba de România? În general, ăștia de la Porsche nu fac lucruri bune și de calitate, dă-le un telefon să le spui tu cum se face!

        (Citează)

    • “Foarte, foarte slab. Povestea, naratorul, filmarea” – unde zice bai nene ca e de rahat Romania? Ce snowflakes sunt si dacii astia ba.

        (Citează)

  5. Noi nu suntem in stare sa ne promovam tara, uite ca vine Porsche si indirect o face !
    Si acum stam pe kur si zicem ca nu e bine, ca filmarea, ca povestea… of ce natie !

      (Citează)

  6. Unde dai și unde crapă! N-am spus nicăieri că Porsche nu face mașini de calitate, n-am scris că Porsche denigrează în vreun fel România prin clipul ăsta. Nici vorbă. Doar că modul in care e făcut (tehnic și la “impresia artistică”) e sub nivelul unei companii premium cum e Porsche. Nu cred că era nevoie de un clip “de Hollywood”, de milioane de dolari, doar că ăsta e slab, atâta tot. Se putea mult mai bine.

    JeanValjean:
    Noi nu suntem in stare sa ne promovam tara, uite ca vine Porsche si indirect o face !
    Si acum stam pe kur si zicem ca nu e bine, ca filmarea, ca povestea… of ce natie !

      (Citează)

  7. Mi se pare amuzant faptul ca atat Vlad Tepes cat si personajul Dracula nu au nicio legatura cu Castelul Bran si cu toate astea este exploatata la maxim incultura oamenilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus