un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 octombrie 2018

5 Oct 2018  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Instagram: Miez, o brutărie artizanală din Piața Amzei. Am luat recent de acolo cruffin cu cremă catalană, un fel de muffin cu interior ca de croissant. Sau poate cu interior de cronut, ceea ce ar face din ea un croissant-donut-muffin cu cremă catalană. Bun, dar scump.

  10 comentarii

 1. Instagram RO: https://www.instagram.com/andraseiliuc/

  Între timp Baumit face un concurs cu poze din Moldova dar folosește o poza din Brăila care este din Muntenia: https://www.facebook.com/247011471979698/posts/2310517992295692/

    (Citează)

  • saraca fata, daca pune poze ca pe site-urile de prostituate inca de la varsta asta, n-o vad bine peste cativa ani

   si what the fuck is up cu adidasii aia oribili are apar in jumatate din poze?!

     (Citează)

  • Alea sunt poze de la o campanie de lenjerie intimă, mai ții minte când bunica ta purta niște ciorapi lycra și pe cutie era o poza cu o tipă care arată bine ? La fel sunt si aceste poze, un fotomodel pozează și in bikini, sutien si șosete, nu văd nimic rău în asta, este o meserie de 100 de ani de când au apărut reclamele.
   Cu astfel de comentarii ar trebui să te ții de mână cu @Gaelex

     (Citează)

  • Nu e bre nici o campanie, mai uita-te o data.
   Si chiar daca ar fi campanie, cred ca poti sa pozezi lenjerie si fara sa ti se vada jumatate din sani.

   Cat despre eu si Gaelex (am ras), diferenta e ca eu n-am nimic impotriva pozelor, de orice fel ar fi ele, ca e dreptul fetelor sa se pozeze cum vor ele. Doar cred ca e o decizie proasta sa arati toata marfa de la varsta asta (16 ani sau cat o avea), pentru ca in cativa ani n-o sa mai ai nimic de aratat, adica de vandut. De aia mi-e mila la modul absolut sincer de fetele care fac asta, am mai zis-o de cateva ori pe aici: sa faci bani cu curul e o treaba foarte grea, pentru ca concurenta e mare si pretul scade pe masura.

     (Citează)

  • Marean: cred ca poti sa pozezi lenjerie si fara sa ti se vada jumatate din sani

   Sper că nu, ar fi o campanie nereușită :P

     (Citează)

  • george: Baumit

   Asta e din nou o discuție despre unde este Brăila, în Moldova sau în Muntenia? Că mie nu-mi pasă și cred că nici lor nu le pasă prea mult.

     (Citează)

  • Neah, sunt ipocrit, daca arata bine poate sa se dezbrace linistita. Sigur, si eu pot sa o consider attention whore in cautare de sponsor, dar e o tara libera. Cel putin deocamdata.

   Apple se tine de tampenii, nu ca as face eu prea multi bani din M.2-uri pentru Mac, dar e de porc sa ii blochezi omului sistemului pentru ca si-a facut upgrade la SSD.

     (Citează)

 2. nu te plange niciodata de preturi la brutarie, oamenii de valoare se ingrasa pe bani multi

    (Citează)

 3. george:
  Între timp Baumit face un concurs cu poze din Moldova dar folosește o poza din Brăila care este din Muntenia: https://www.facebook.com/247011471979698/posts/2310517992295692/

  Cultural sunt mai aproape de Moldova, decat de Muntenia.

    (Citează)

 4. “Alienware lansează cel mai subtire laptop de gaming”
  Cel mai subtire al lor, ca al celor de la Razer tot e mai subtire.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus