un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 octombrie 2018

26 Oct 2018  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

  19 comentarii

 1. aia care folositi finish, incercati si fairy. muuuuult mai bine.

    (Citează)

 2. Deci cand ai scris ‘100 de tablete Finish la 56 de lei’, am zis ca dau astia ceva cu Android4 si ecran de 5′..

    (Citează)

 3. Alex. A:
  Deci cand ai scris ‘100 de tablete Finish la 56 de lei’, am zis ca dau astia ceva cu Android4 si ecran de 5′..

  Exact :))

    (Citează)

 4. Interesant cel mai bine platit actor este defapt o actrita. Bravo ei!
  Sa inteleg ca s-a acoperit “gender payment gap-ul”? :)

    (Citează)

  • Nu. E platita atat pentru ca e buna. Nu, nu ma refer la talentul actoricesc.

     (Citează)

  • Și dacă e bună se uită lumea la ea deci vinde serialul.
   Nu o să fie nimeni bine plătit pentru că lumea nu vrea să îi vadă în serial.

     (Citează)

  • Este bine plătită pentru că asigură audiența serialului, indiferent de motiv.

   Are 46 de ani. Cred că dacă vrei să te uiți la o actriță frumoasă și atât, găsești și altele, deci în Modern Family mai contează și scenariștii.

     (Citează)

 5. Eu am gasit finish de-ala (insa 92 sau 96 de pastile) cu 49 de lei in Auchan acum vreo doua saptamani. Si nu era promotie.
  Foloseam gel de la Somat, dar nu am mai gasit intr-o vreme si cum eram in Lidl am luat de la ei o cutie de pastile. Intre ele si finish-ul asta nu am vazut vreo diferenta inca.

    (Citează)

 6. Mi-a placut mai mult ca Finish asta (miros mai frumos, nu am gasit reziduuri pe sticlele cu gura ingusta), dar cu plastilele all in one nu mai trebuie sa vad de solutia de clatire, sare etc. Mai simplu pun pastila si plec.
  Folosesc si optiunea de spalare rapida, la mine e 30 de minute, cu detergentul gel puneam putin ca pastilele nu se dizolvau de fiecare data. Cu Finish inca nu am folosit optiunea asta, asa ca nu stiu inca cum se comporta.

    (Citează)

 7. corect se zice “cel mai bine platiti”, nu “cei mai bine platiti”

    (Citează)

 8. Legat de SSD-uri, presimt ca o sa creasca in loc sa scada preturile. Exact cum s-a intamplat si cu memoria RAM, se mai inunda sau sare in aer cate o fabrica si se rezolva problema preturilor :D

    (Citează)

 9. Weekend AMD pentru ca nu sunt procesoare INTEL.

  Scaderea preturilor pentru SSD-uri s-a mai potolit deocamdata, cel putin la 120gb si 240gb. Ma astept ca BF-urile sa fie pe 240/256/480/512 gb, 120gb deja mi se pare prea putin.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus