un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 septembrie 2018

26 Sep 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Ceva filmat ieri, la poligonul Joița. Revin cu detalii în alt articol:

via Gfycat

    11 comentarii

  1. poligon fara echipament de protectie?

      (Citează)

  2. Am văzut zilele trecute o emisiune interesanta in Franța, tocmai despre serviciile Booking; niste tipi de la o firma au decis să se uite în același timp cu 4 telefoane diferite la acelasi hotel. Surpriza e că pe toate cele 4 dispozitive apăreau preturi diferite iar diferența dintre cel mai ieftin (180€) și cel mai scump (~320€) nu e deloc neglijabilă. Ei erau 3 cu 4 telefoane. Cel care avea afișat prețul cel mai mare era telefonul care a utilizat frecvent serviciul de Booking Iar cel mai ieftin era un telefon pe care nu era înregistrat niciun user era că și nou fara niciun cookie in el. Responsabilii companiei bineînțeles că ai refuzat să vorbească despre asta, iar directorul hotelului nu știa de practica celor de la booking.

      (Citează)

    • Prețul creste in funcție de câte comenzi si cât de cautat este hotelul, probabil ultimul telefon pe care a fost realizată căutarea avea si prețul cel mai scump pentru ca cel putin 3 căutări au fost realizate înainte si a fost selectat același hotel. Este vorba de cerere si oferta, aceeași metoda este si la rezervarea de bilete de avion.

        (Citează)

    • Era interesant daca nu cumva ultimul a efectuat căutarea cu vreun iPhone X iar primul cu Allview…

        (Citează)

    • am patit si eu asta cand am vrut sa inchiriez o masina in vara pentru Italia: prietenii cu care urma sa merg in vacanta imi tot spuneau ca ei vad un pret mult mai mic decat ce vedeam eu, in acelasi timp cu mine (ei fiiind in alt oras decat mine)

      nu m-am lasat si pana la urma am gasit si eu pretul ala, intrand din google de pe un alt site

      diferenta era de 50%

        (Citează)

  3. Nu e ceea ce spui tu. https://www.6play.fr/capital-p_860/comment-les-marques-fixent-les-tarifs-a-la-tete-du-client-c_12144635

    george:
    Prețul creste in funcție de câte comenzi si cât de cautat este hotelul, probabil ultimul telefon pe care a fost realizată căutarea avea si prețul cel mai scump pentru ca cel putin 3 căutări au fost realizate înainte si a fost selectat același hotel. Este vorba de cerere si oferta, aceeași metoda este si la rezervarea de bilete de avion.

      (Citează)

  4. Eu sunt curios ce s-a întâmplat cu magazinele din Militari. Praktiker avea unul la Militari Shopping City, Brico Depot avea unul lângă Carrefour Militari, pe autostradă. Care din ele a rămas deschis?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus