un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 13 septembrie 2018

13 Sep 2018  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Instagram cu mâncare: Amazing Foodie.

  5 comentarii

 1. chestia aia cu mancare amazing foodie e sinistra. ce naiba e asa fun in afara de culorile alea interesante? e pozata acolo cam in orice imagine destula mancare cat pentru un sat.

    (Citează)

 2. Diferența între Apple și cei ce au făcut asta înainte e ca Apple o face bine și user-friendly astfel că lumea o și folosește nu doar e pusă pe hârtie.

    (Citează)

 3. Trebuie sa fii tampit sa iti iei un Aston Martin electric in loc de sublimul motor V12 care i-a consacrat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus