un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am găsit bretele întinzătoare pentru cămăși!

21 Sep 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

20 comentarii

Mă enervează când îmi iese cămașa din pantaloni, de exemplu când mă întind după ceva aflat la înălțime sau joc biliard sau pur și simplu mă așez pe scaun, așa că mă tot gândeam că ar fi bun un sistem de ținut cămașa băgată în pantaloni, un fel de portjartier pentru cămăși (sau întinzător de șosete pentru cămași, că înainte existau și din acestea).

Neștiind exact ce să caut pe Google, n-am aprofundat prea mult subiectul, deși în secret visam că aș putea inventa așa ceva, finanțând prin Kickstarter proiectul și devenind miliardar (sau măcar milionar) în scurt timp. N-am făcut nici un pas în acest timp, preferând să mă vait că nu găsesc cămăși cu mâneci lungi ca pentru corpul meu, dar nu late de parcă aș fi luptător de sumo. Și n-ar strica nici cămăși mai lungi, dar cu talie normală, că veni vorba.

Anyway, se pare că există destule dispozitive de ținut cămașa în pantaloni. Tidy Tuck este unul dintre ele:

Costă 25 de lei pe un site, dar habar n-am dacă trimit și în România și la ce cost. Pe eBay este mai ieftin. Odată știind că există, am găsit și la eMAG, dar mai scumpe. Cred că voi lua un set, sunt diverse ocazii speciale când vrei să-ți stea cămașa bine întinsă.

Dacă vreți să căutați și altele, în engleza se numesc shirt garters sau shirt stays. Unele se prind chiar de șosete, ceea ce pare o idee bună pentru că nu se pot ridica pe picior.

Sunt două riscuri când porți așa ceva: primul, să se ridice tot sistemul pe picior și să-ți iasă oricum cămașa din pantaloni. Al doilea, să te bată jandarmii sau să pățești altceva nasol și să ajungi la spital sau, în fine, cumva în fundul gol și toată lumea să se întrebe ce naiba porți pe tine și de ce. Dar na, fiecare știe mai bine dacă acceptă aceste riscuri.

Dacă mă gândesc bine, există È™i riscul să te dezbraci în faÈ›a unei femei È™i seara să nu se termine exact cum voiai tu când vede că porÈ›i aÈ™a ceva, dar na… înseamnă că nu te merită! Poate dacă ai pe dedesubt lenjerie “specială”, trece peste asta.

Dacă nu vreți, iată niște sfaturi pentru a băga mai bine cămașa în pantaloni:

Apropo de haine, bărbaÈ›ii sunt mai tăntălăi în materie de haine È™i cineva deÈ™tept poate profita de asta. Acum ceva vreme am văzut chiar pe CNN reclame la untuckit.com, un magazin care vinde cămăși ce pot fi purtate scoase din pantaloni. Reclama lor spune ceva de genul “uneori bărbaÈ›ii poartă pe dinafară cămăși făcute să fie băgate în pantaloni pentru că nu È™tiu să le recunoască”. ÃŽn practică, o mulÈ›ime de cămăși din diverse magazine sunt făcute să fie purtate pe dinafară, dar ei se poziÈ›ionează ca fiind singurii ce fac asta. E miÈ™to brandingul, dar de fapt mizează pe faptul că bărbaÈ›ii sunt creduli È™i nepricepuÈ›i.

Și apropo de lenjerie, Astratex are niște lenjerii modelatoare de bărbați sau, cum le-aș spune eu, izmene care ascund burta. Deși mărturisesc că bărbatul din imaginea produsului (care seamănă izbitor de mult cu mine) nu pare să aibă nevoie de una.

    20 comentarii

  1. Exista de ceva timp jartierele astea barbatesti, tin minte din Pantera Roz ala vechi ca existau suspenders pentru ciorapi. Pentru ca nu se face ca unui domn sa i se vada ca i-au cazut ciorapii.

    Nu imi plac variantele care se leaga de picior, seama prea mult cu jartierele de gama si sunt gay. Plus ca probabil fac cate ceva nasha si pentru circulatia sangelui in zona respectiva.

      (Citează)

  2. Gasesti pe olx pe la 50 lei si chiar sunt foarte utile. :) Cauta “bretele camasa”.

      (Citează)

  3. Cred ca pot sa inchid internetul. Le-am vazut pe toate

      (Citează)

  4. există de mult timp, au fost discuÈ›ii acum 2-3 ani printre prietenii tăi de pe fb…

      (Citează)

  5. mai bine sa se vada chilotii de la calvin decat sa port asa ceva.
    alea sunt chestii pt femei, nu pt barbati cu cojitze.

      (Citează)

  6. Nu pot sa spun ca as cumpara sa port dar suntem diferiti deci fiecare este liber sa sustina consumul de produse fara noima .Am si eu in garderopa cate-va de care ma intreb ce a fost in mintea mea ? Acum incep cu : aveam 30 de ani cand am cumparat camasa asta ….se purta. Cu respect

      (Citează)

  7. Și spectacolul de Burlesque când îl faci patron?

      (Citează)

  8. Devii din ce in ce mai dubios ….

      (Citează)

  9. Eu am cămăși de la C&A tocmai că sa nu-mi iasă din pantaloni. Fac ăștia cămăși lungi care vin peste fund…slim, clasice, de care vrei tu. Au destule modele ok.

      (Citează)

  10. now that’s sexy…

      (Citează)

  11. Ma intreb: cam cat de nesigur trebuie sa fii pe sexualitatea ta, ca sa crezi ca un biet articol de imbracaminte e gay sau te face gay? Saracu barbat roman, are ouale atat de mici incat totul e o amenintare continua pentru masculinitatea lui: ba capitanul marvel care e femeie, ba feministele care vor sa ne castreze pe toti, ba gay-ii care vor sa ne ia copiii, acum si niste biete bretele ne ameninta..

    As purta si eu asa ceva daca as avea o problema cu camasile care ies din pantaloni si mi-ar pasa suficient de asta.

      (Citează)

  12. Asteptam review si la sutiene…barbatesti.Cu push-up sau fara…hmmmm grea decizie.

      (Citează)

  13. Numai mie mi se pare ca, din poze, lenjeria aia “speciala” pare de slabă calitate?

      (Citează)

  14. Exista o solutie mult mai eleganta decat bretelele.
    Este vorba de rejansa antiderapanta, adica asta: https://www.stoklasa.ro/rejansa-pantaloni-antiderapanta-latime-45-mm-x11242
    Practic in material sunt integrate niste fire cauciucate (cele gri din link) care adera la camasa.
    Parte proasta e ca producatorii de haine nu se ingesuie sa o puna la pantaloni, dar daca iti faci haine la comanda neaparat sa specifici rejansa.

      (Citează)

  15. Ce amuzanÈ›i sunt românii când descoperă lucruri “noi”. Militarii americani folosesc aÈ™a ceva dar noi suntem mai macho, nu folosim bretele È™i deodorant. :)

      (Citează)

  16. Eu imi cumpar camasi mai lungi si mi le leg de p&*ă.

      (Citează)

    • Clar le ai băgate-n cur. Le indeÈ™i des ?
      N’fine.
      Faină cămașa aia verde Radu. De unde e ?

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus