blog demisec cu note fine de tehnologie

Înapoi la butoane! Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Tech7 – episodul 19

11 Aug 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Am filmat un nou Tech7, după ce săptămâna trecută n-am avut când face asta, plecat fiind la cursa de MotoGP. De data aceasta am vorbit exclusiv despre telefoane, că am avut lansarea Note9, lansarea Android 9 (3:10), zvonuri despre Pixel 3 XL și machetele următoarelor iPhone (6:05) ca subiecte principale.

  3 comentarii

 1. Țara arde și idioții merg la Summerwell.

  Nu mă duc în piață să protestez, dar măcar nu mă sparg în figuri să mă distrez.

    (Citează)

  • Foarte rau daca nu faci nici una nici alta. Pentru asta ne-am castigat libertatea, ca sa avem propriile noastre decizii.
   Poate ca bugetarii se duc la Summerwell, ei nu au deloc motive sa fie nemultumiti. Sau in fine, marea lor majoritate.

     (Citează)

  • Eu am fost la Summer Well. M-am plimbat și prin Herăstrău, ba chiar am dat o fugă la Snagov, deși țara arde.

   Cred că singurii oameni care au dreptul moral de a le spune altora că ar trebui să protesteze sunt cei legați cu lanțuri de gardul Guvernului și aflați în greva foamei acolo. Plus cei din PSD, că doar acolo se fac liste cu prezența obligatorie la mitinguri.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus