un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 august 2018

17 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Conturi de Instagram: Lauren Bullen.

    5 comentarii

  1. Unde mai pui că ultima companie din topul pe 2017 are același nivel al cifrei de afaceri cu cele de pe locurile 4-5 in 2008, iar in 2008era o singură companie cu CA peste 10 mld., iar acum sunt 5…

      (Citează)

    • Surprinzator la top mi se pare ca in 2017 apare un producator de tigari. In conditiile in care spatiul in care-si fac reclama este extrem de limitat, taxele statului tot mai mari si implicit pretul la raft, oamenii tot mai constienti de cat de nociv este fumatul etc etc

        (Citează)

    • Asta e normal, a crescut mult economia, plus că 2008 era an de criză la noi. Poate o comparație mai bună era 2006 sau 2007 cu 2017, dar na…

        (Citează)

    • corny: Surprinzator la top mi se pare ca in 2017 apare un producator de tigari.

      Și mie, dar depinde și ce țări deservește de aici și de unde adună cifra de afaceri respectivă. Ca idee, Star Assembly face cutii de viteză pentru Daimler și cred că le exportă pe toate, deci nu înseamnă musai că toate acele cifre sunt bani cheltuiți de români.

      Mai am și vaga bănuială că Rompetrol Downstream (compania de stații de carburant) cumpără carburantul de la Rompetrol Rafinare (rafinărie Petromidia, în mare), apoi îl vinde. De asta apar amândouă în top, dar în practică aceiași bani trec de la clienți spre Downstream și de acolo spre Rafinare. Probabil situație similară și la cele două companii OMV din top.

      În plus, nivelul de trai a crescut mult față de acum 11 ani, țigările sunt mai scumpe, fumătorii au bani să le cumpere șamd.

        (Citează)

  2. Apropo de rezultatele finanaciare ale Nvidia.
    Ma apuca rasu de fiecare data cand citesc sfaturi de genu: nu cumpara acum placa video ca vine seria 2000 si au sa scada preturile la placile vechi.
    Eu am un singur sfat ptr ei: cumpara acum ce crezi ca ai nevoie pe masura bugetului pe care il ai ptr ca NU o sa scada niciun pret.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus