blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme, voi mai posta pe Instagram și YouTube. Articolele sunt programate, robotul este la butoane.

Tech7 – episodul 16

14 Jul 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

O nouă săptămână, un nou episod Tech7 cu cele mai importante știri despre tehnologie ale săptămânii. În această săptămână cel mai important subiect a fost legat de Dacia, întâi prin anunțul că va integra (cândva) Android Auto, apoi prin faptul că elimina cutia automată din ofertă.

Am discutat și despre cum se produce plasticul, topul magazinelor IT&C, noile Airbus A220 și noul Nikon P1000 cu zoom optic 125x, care-ți permite să spionezi oamenii din alte cartiere.

  1 comentariu

 1. tu faci si politica. de ce nu spui de germania vs sua
  nu articolul asta. ca stiu ca este tech

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus