un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 iulie 2018

11 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

  18 comentarii

 1. Am inteles ca mai sunt cateva Dacia Duster pe stoc ce au cutie EDC, ~70 buc.

    (Citează)

  • iti dai seama ce invidiosi vor fi vecinii pe cate unul din asta? “are Duster din ala bun, cum nu se mai gasesc…”

     (Citează)

  • Giovani:
   iti dai seama ce invidiosi vor fi vecinii pe cate unul din asta? “are Duster din ala bun, cum nu se mai gasesc…”

   Nu chiar, probabil vor introduce cutie automată și pe noul motor, dar e posibil să dureze un an de zile până apare acea variantă.

     (Citează)

 2. Catalin Tanase

  11/07/2018 la 9:56 AM

  Treaba aia cu “forwarded” pe Whatsapp e de cateva saptamani. La voi nu functioneaza?

    (Citează)

 3. Fashion Days ofera acum posibilitatea ridicarii coletelor din anumite locatii fara sa mai platesti trasnport.

    (Citează)

 4. hahhaahaahaa
  autobuze turcoaz

    (Citează)

 5. Treaba cu legumele congelate mi se pare f serioasa. Eu cumpar foarte des asa ceva, in special de la Lidl, iar cele doua produse retrase de ei le-am consumat chiar in ultimele 2-3 saptamani. Te apuca panica doar daca te gandesti. Iar informatiile sunt trunchiate iar unele dintre ele de tot rasul. Normal ca unele produse trebuie sa le fierbi inainte. Dar fructele congelate cum naiba sa le fierbi. Eu cumpar fructe de padure congelate din care fac suc la blender. Nu am vazut nicaieri scris ce analize poti face ca sa descoperi daca Doamne Fereste te-ai imbolnavit de asa ceva in perioada de incubatie a virusului.
  In concluzie tot Radu iese mai bine cu burgerii lui. Se ingrasa sanatos iar eu mananc sanatos si ma imbolnavesc.

    (Citează)

  • Și eu iau legume congelate, dar de obicei Edenia sau Casa Țărănească. Luăm și brandurile magazinelor, din fericire în perioada aceasta nu aveam nimic de la ei.

   Nici noi nu fierbem multe chestii. De exemplu mazărea congelată mai degrabă o încălzim.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus