un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Să nu ziceți că n-ați știut: Hip Trip și alte festivaluri în perioada următoare

26 Jul 2018  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Craft Beer Revolution – 28-29 iulie la Berăria H, orar 10-23. Se vor vinde diverse beri artizanale, va fi și muzică live, mâncare de la Berăria H, ceea ce pare o combinație bună. Intrarea este liberă.


Hip Trip România Culinară – 10-12 august la Conacul Vivolis, Șoseaua București-Ploiești 155 (practic la intersecția cu centura Bucureștiului). Acesta este probabil cel mai inedit eveniment din următoarea perioadă. Costă 10 lei intrarea, puteți lua bilete direct acolo.

Se promit ateliere culturale, workshop-uri și proiecții de filme. Nu sunt deloc surprins de ultimul aspect deoarece Hip Trip a avut diverse ediții anterioare ce l-au poziționat ca singurul festival de filme de călătorie din România.

Mai în detaliu, evenimentul se concentrează pe bucătăria românească, de la cea tradițională la cea modernă, urmând să fie prezente mai multe food truck-uri cu mâncare românească. Programul începe după-amiaza sau seara, vineri este un live cooking show, sâmbăta începe cu un workshop despre mâncare sănătoasă pentru copii, apoi urmează unele despre bucătărie tradițională și pe seară o degustare de vinuri. Găsiți programul pe site.

SÂMBĂTĂ, 11 august 2018 + DUMINICA, 12 august 2018
/ de la ora 14:00 la 16:00
Oameni, sate şi bucate cu Dana Graura
Pasiunea Danei Graura, maestru culinar în gastronomie tradițională, aduce la bucătăria tradiţională românească la HipTrip. Ea va găti pentru vizitatori alături de o socăciţă rețete specific transilvane.

Arată bine locul, mi-ar plăcea în viitor să văd mai multe festivaluri de street food acolo, cum se întâmplă uneori pe pajiștea de la Hotel Caro.

 


Bucharest International Air Show – 28 iulie la Băneasa. Nu uitați să vă plângeți că avioanele rele nu v-au lăsat să dormiți sau v-au deranjat o zi pe an. La ora 10 deja zboară F16, la ora 11 evoluează SAAB-uri. Găsiți programul întreg pe pagina lor.


International Beer Day – 3 august la Ground Zero, pe Șoseaua Pipera 44, la baza pasajului peste Barbu Văcărescu. Și mai multe beri artizanale!

La Ground Zero va fi nu doar berea lor, ci și alte beri artizanale, textul oficial promițând 50 de branduri diferite din România și străinătate. Vor fi acolo și cei de la Fix me a drink, care vând cocktailuri foarte scumpe (dar bune!), Origo și alții.


 

Creative Fest – 27-29 iulie la Romexpo. Primăria Capitalei organizează acest eveniment ce include un concert cu multe trupe cunoscute, street food, artă urbană, acrobații și altele. Programul este aici.


Summer Well are loc pe 11-12 august la Domeniul Știrbei de lângă Buftea, ca de obicei. Găsiți detaliile pe site, iar pe Spotify e un playlist cu melodii ale trupelor participante.

Summer Well a rămas singurul festival important din București, iar anul acesta crește din nou, fiind o a doua scenă cu câteva formații proprii la Red Bull Music Stage. Cu o zi înainte, pe 10 august, are loc din nou un picnic pe seară, cântă Rhye și Orchestra Simfonică.

    4 comentarii

  1. “Summer Well a rămas singurul festival important din București”. Încă nu s-a întins Bucureștiul pana la Buftea ?

      (Citează)

  2. Multumim pentru sugestii.
    E bine venit un astfel de post la fiecare sfarsit de saptamana.

      (Citează)

  3. Mult prea multa “paine si circ”, in tara asta nu mai munceste nimeni. Nu se mai preda fabula Greiere si furnica.

      (Citează)

  4. Summer well e o rușine sa fie numit festival. Mai degrabă summer party pt orange, care dacă nu ar pompa Cash sa tot insiste cu el, ar disparea instant.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus