blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Câștigătorii ligii nwradu la FIFA Match Predictor sunt rugați să mă contacteze

18 Jul 2018  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

S-a terminat Cupa Mondială cu o finală spectaculoasă, zic eu, dar cu deznodământ anunțat. Franța a avut o apărare mai bună și a jucat cu calm, cu tact, reușind gol după gol. Bravo lor și felicitări antrenorului Didier Deschamps, care a intrat în clubul select al oamenilor ce-au câștigat titlul atât ca jucători, cât și ca antrenori.

Spuneam, la începutul campionatului, că am făcut o ligă privată în jocul oficial Match Predictor de pe site-ul FIFA și câștigătorul ligii, cel care va ghici cele mai multe scoruri, va primi din partea mea un cadou, poate o boxă wireless sau ceva de genul acesta.

Clasamentul arată ca mai jos:

CoffeMonitor conducea de ceva vreme liga și s-a menținut în top până la final, semn că are talent la predicții. Totuși, nu pot să nu observ ce apropiat a fost clasamentul final, cu 20 de puncte între locurile întâi și doi și alte 10 puncte între locurile doi și trei. La un total de peste 5000 de puncte și cu un sistem variabil de acordare de puncte, o diferență de 0,4 puncte procentuale între câștigător și locul doi mi se pare incredibil.

Așa că am decis să dau premii primilor trei din clasament. Habar nu am cine sunt aceștia, așa că îi rog pe CoffeMonitor, babitzy și tudro2001 să-mi trimită un email în care să spună cine sunt ei (eventual și cu un screenshot doveditor al poziției în clasament) și pornim discuția de acolo. Cred că voi face o listă de posibile premii, câștigătorul alege primul ce-și dorește de acolo, apoi alege persoana de pe locul doi și apoi cea de pe locul trei.

  16 comentarii

 1. @nwradu si pentru locul 65 nimic? ✌️

    (Citează)

 2. partikip :))

    (Citează)

 3. oamenii astia joaca la pariuri? nu pot sa-mi dau seama pe ce scoruri au mers de le-a iesit asa.

    (Citează)

  • Și eu sunt uimit, că au fost destule meciuri surpriză.

   Eu cred că mă puteam clasa și mai sus, dar n-am fost niciodată pe fază ca să completez și elementele ce apăreau chiar înainte de meciuri, precum primul marcator sau alte asemenea pariuri.

     (Citează)

  • Nu joc la pariuri si nu am avut numai 4-5 scoruri corecte dar tot am luat undeva la 4000 si ceva de puncte, aprox locul 26 in liga lui Radu. Dar se puncta, pe langa scorul corect inclusiv daca nimereai diferenta de goluri sau numarul de goluri marcate. Diferenta de care vorbeste Radu, la cei din top a fost de mai putin de un gol in plus sau minus ghicit/estimat. Relativ complex sistemul de punctaj dar facut asa pentru a ajuta cat mai multi useri sa acumuleze puncte

     (Citează)

 4. Premii mici, s-ajunga la toata lumea :))

    (Citează)

 5. A mai fost un mic amănunt – meciul Joker, și eu cu colegii de grupa ne-am dat seamă prea târziu – alegeau un meci din zi și dacă se adeverească scorul, se dubla punctele…

    (Citează)

 6. Cu un pic de inspiratie si mult noroc am prins scoruri exacte. Daca mai erai si pe faza sa pui predictiile aditionale (e.g. cine marcheaza primul) se mai adunau cateva puncte si de acolo.

    (Citează)

 7. Ar fi interesant de vazut niste screenshot-uri cu predictiile lor pe tot campionatul

    (Citează)

 8. Sistemul de punctare a fost cam dubios. Luai mai multe puncte dacă puneai 2-1 și se termina 1-2 decât dacă puneai 1-3.

    (Citează)

  • Cum am zis mai sus, nimereai si “modul” de diferenta de goluri” pentru care in medie era un punctaj de 40 de puncte. Daca mai ai aplicatia, da un tap pe un punctaj primit si o sa vezi modul in care au fost adunate punctele

     (Citează)

 9. Eu sunt toti 3. Am avut 3 conturi. Jur pe rosu. Unde iti dau mail?
  Sper ca nu zice altcineva la fel.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus