blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Tech7 – episodul 14

9 Jun 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Treptat mă mișc spre o nouă abordare: trei știri importante, pe care le comentez mai în detaliu. Pe celelalte le citiți în știrile zilei. N-am reușit de acum, ba chiar episodul a fost un mic fail pentru că am uitat să salvez și o copie locală a transmisiunii live, dar încet-încet…

Am vorbit acum despre telefonul ROG Phone de la Asus, despre terminalul petrolier offshore Petromidia Năvodari și despre viitoarele motoare diesel cu AdBlue de pe Duster.

  6 comentarii

 1. In afara de bugetari, cine naiba si-ar permite sa arunce atatia bani pe un telefon. Incredibil

    (Citează)

 2. E vreun motiv pentru care la Iphone nu-i zici “ten” ci “X” ?

  “iPhone X (“X” pronounced “ten” /tɛn/)”

    (Citează)

 3. Personal nu înțeleg ideea asta de “video-blogging”.
  Mi se pare mult mai lent să urmăresc pe cineva vorbind despre o chestie, în loc să citesc despre aceeași chestie. Mai lent și mai plicticos, deci,… nu.

  Am citit cu plăcere articolul tău despre terminalul petrolier, m-am uitat de curiozitate cum e în varianta video, și… nu-mi place.

  Excepție: acele video-bloguri axate pe conținut filmat, care ar pierde din valoare dacă ar fi transformat într-o succesiune de poze. Așa, ca un documentar.

    (Citează)

 4. Astăzi este ultima zi în care poți cumpăra bilete la festivalul Afterhills la un super preț: https://app.afterhills.com/en/buy-tickets

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus