un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Tech7 – episodul 14

9 Jun 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Treptat mă mișc spre o nouă abordare: trei știri importante, pe care le comentez mai în detaliu. Pe celelalte le citiți în știrile zilei. N-am reușit de acum, ba chiar episodul a fost un mic fail pentru că am uitat să salvez și o copie locală a transmisiunii live, dar încet-încet…

Am vorbit acum despre telefonul ROG Phone de la Asus, despre terminalul petrolier offshore Petromidia Năvodari și despre viitoarele motoare diesel cu AdBlue de pe Duster.

  6 comentarii

 1. In afara de bugetari, cine naiba si-ar permite sa arunce atatia bani pe un telefon. Incredibil

    (Citează)

 2. E vreun motiv pentru care la Iphone nu-i zici “ten” ci “X” ?

  “iPhone X (“X” pronounced “ten” /tɛn/)”

    (Citează)

 3. Personal nu înțeleg ideea asta de “video-blogging”.
  Mi se pare mult mai lent să urmăresc pe cineva vorbind despre o chestie, în loc să citesc despre aceeași chestie. Mai lent și mai plicticos, deci,… nu.

  Am citit cu plăcere articolul tău despre terminalul petrolier, m-am uitat de curiozitate cum e în varianta video, și… nu-mi place.

  Excepție: acele video-bloguri axate pe conținut filmat, care ar pierde din valoare dacă ar fi transformat într-o succesiune de poze. Așa, ca un documentar.

    (Citează)

 4. Astăzi este ultima zi în care poți cumpăra bilete la festivalul Afterhills la un super preț: https://app.afterhills.com/en/buy-tickets

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus