un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza foarte bună de la Borgo Margherita

18 Jun 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

23 comentarii

Borgo Margherita este o pizzerie undeva prin Vitan. Nu știu unde, nu știu cum arată, n-am fost niciodată acolo, doar am comandat acasă cu livrare de mai multe ori.

Pizza lor este foarte apropiată de stilul napoletan, nu de cel american cu care poate sunteți obișnuiți de la Jerry’s, Domino’s, Pizza Hut și alte servicii asemănătoare. I-am descoperit anul trecut printr-un articol de pe Utopia Balcanică și de atunci am comandat de mai multe ori, iar pizza a fost excelentă de fiecare dată. I-am pus și în articolul meu cu premiile nwradu 2017.

Blatul e gustos și subțire, ingredientele sunt de bună calitate, unele așezate ceva mai aerat pe pizza, în stilul italienesc. Mai jos vedeți fotografii, dar nu mă puneți să vă spun și cum se numesc pizzele din ele, că am luat aproape mereu altele și n-am notat ce.

Livrarea a fost satisfăcător de rapidă, iar de vreo două ori ne-au adus și un desert din partea casei. Prețurile sunt acceptabile spre ușor mari (între 25 și 35 de lei o pizza), dar merită având în vedere că nu sunt multe astfel de localuri prin București. Au o singură dimensiune, 32 cm, site-ul e pe jumătate finalizat, comenzile se dau doar telefonic, dar le-am devenit clienți fideli.

Borgo Margherita se află pe Calea Vitan 170, iar meniul și telefonul pentru comenzi le găsiți pe site-ul oficial pizzaborgomargherita.ro. Livrează în sectoarele 3 și 4.

    23 comentarii

  1. Pe mine nu m-a dat pe spate cand am fost acolo. Nu mai stiu de unde am auzit de ea, cred ca tot aici.
    Pizza buna, chiar napoletana zice-se, au la Giardin del Lago, pe Sisesti. Si la Cena, pe Rosetti sau la Trattoriile Verdi. Unii zic ca si la Animaletto dar, din nou, nu e ceva memorabil.

      (Citează)

  2. Au suma minima petru livrare ? E gratis livrarea ? Tot sectorul 3 si 4 e acoperit de livrare ?

      (Citează)

    • Nu e acoperit. Am incercat o data sa comand si m-au refuzat, ca cica e prea departe. Stau langa piata Trapezului.

        (Citează)

  3. speedy.gonzales

    18/06/2018 la 11:51 AM

    vezi ca ai uitat sa pui P-ul de la PUBLICITATE

      (Citează)

  4. Vezi ca ai uitat sa pui P-ul de la PIzza.

      (Citează)

  5. Seamana foarte mult cu Pizza Camionetta ( aia de la food trucks cu Landroverul) care mi-a placut foarte mult.
    Cel putin poza 6 pare la fel cu pizza lor.

      (Citează)

    • Noo, nici vorba. E mult sub.
      Uitasem de Camionetta, mi se pare o pizza excelenta, in top 3 in Bucuresti. Pacat ca nu o gasesti mereu si ca e destul de scumpa raportat la marimea ei si la faptul ca o mananci in picioare, pe strada.

        (Citează)

  6. Am mâncat la sediul din Vitan, foarte buna pizza, pentru mine este in Top 3 pizza în București, păcat ca nu au restaurante si în zone mai accesibile / centrale.
    Tiramisu este demențial.

      (Citează)

  7. Am comandat o singura data de la ei, bazandu-ma pe recomandarea facuta de tine intr-o postare mai veche, experienta fiind din pacate, o dezamagire totala…
    Doamna de la telefon abia daca intelegea denumirea produselor, nu aveau disponibil nici macar un sortiment din lista de aperitive (bruschetta etc.), iar pizza a fost livrata sub orice critica (blatul rasturnat in cutie si absolut toate ingredientele adunate intr-un loc mai ceva ca intr-o ciorba). Mai mult, ingredientele folosite au avut o calitate indoielnica, in special “mozzarella di bufala”…

    Nu recomand!

      (Citează)

  8. Daca postai ieri, azi eram cu burta plina…asa tre sa mai astept cateva zile sa-mi vina pofta si sa-mi scada iar colesterolul posedat.

      (Citează)

  9. Pizza peste 30 cm este considerata “mare”. Preturile sunt relativ ok.

      (Citează)

  10. Buna Borgo, ramane in top 3 pentru mine. Camionetta de asemenea este execelenta.
    Recent am descoperit PizzaMania la Victoriei. Nu te lasa indus in eroare de catre nume, pizza e Napoletana cu ingrediente premium, doar ca un pic scumpa…..recomand!

      (Citează)

  11. ba, n-arata rau.

      (Citează)

  12. la cat mananci faci ceva sport?

      (Citează)

  13. Bineînțeles, halbere.

      (Citează)

  14. din cate am vazut insa au mari probleme la capitolul relatii cu clientii

      (Citează)

  15. Am incercat o data sa comand si m-au refuzat, ca cica e prea departe. Stau langa piata Trapezului.

      (Citează)

  16. Am fost azi – pizza nu m-a dat pe spate…

    Locul cam naspa – si nu ma refer la decoratiuni ci la faptul ca erau cateva persoane de-ale casei acolo ( un cuplu cu un copil, 2 doamne cu un catel) care comunicau pe baza de strigate… Serios – strigau unii la altii, de trebuia sa strig si eu la nevasta-mea ca sa ma inteleg cu ea…

      (Citează)

  17. Deci nu ai habar ce soareci li se plimba prin depozit si pe blatul de bucatarie, daca li se plimba.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus