un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe mă ajută.

Tech7 – episodul 13

26 May 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Este un episod cu multe știri din România, că așa s-au nimerit. Avem anunțul unui nou model Ford ce va fi fabricat la Craiova, Uber și clientul 1 milion (1:15), lansarea Glovo în România, GDPR (2:30), boacănele Alexa (4:40), Samsung vs Apple, eșecul Essential Phone (6:10), ce-i nou în Android 9, HTC U12+, cum se fabrică motoarele de la Dacia (8:50).

Am vrut și să dau cadou un voucher valoric la Uber Eats, dar când l-am căutat prin casă, s-a dovedit că l-a aruncat Matilda, așa că ghinion.

  3 comentarii

 1. Urmeaza fabricarea motoarelor TCE 1.3. Acum depinde unde se vor fabrica..

    (Citează)

 2. Glovo – o firma de curierat care le poti cere sa transporte orice.

  Veorika, tu esti?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus