un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 mai 2018

9 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Conturi românești de urmărit: Sabina Trandafir.

  12 comentarii

 1. Apropo de gesturile din Android P si iPhone X, tot din fundul nostalgiei, imi aduc aminte de webOS si Palm-uri ce au fost way agead their time ca aveau toate chestiile alea din 2009 plus more. Aveau si un touch bar cu o gramada de functionalitati. Am trecut prin toata gama de Palm-uri inclusiv ultimul pe care l-a ingropat HP iar sistemul de oeprare mi se parea minunat. La multi-tasking si la patch-uri cu care-l puteai customiza era raiul oricarui geek :)

  Aici un scurt video: https://www.youtube.com/watch?v=gEhkQRP2zDk (da, toate astea existau in 2009)

    (Citează)

  • Catalin Tanase

   09/05/2018 la 2:26 PM

   Daaa! Si sa nu uitam si de BB OS, unde exista ceva asemanator. Dar evident ca toti vor compara cu Iphone

     (Citează)

 2. rip telekom

    (Citează)

 3. Foarte finuț „ziarul” ăla de Cluj.

    (Citează)

 4. Catalin Tanase

  09/05/2018 la 2:40 PM

  In fiecare an observ cum Android-ul evolueaza tot mai mult fata de iOS. Pacat doar ca fragmentarea ecosistemului face ca inovatiile astea sa nu ajunga la majoritatea utilizatorilor, ci doar la cei cu Pixel/Android One si telefoane noi. Din punctul asta de vedere Apple sta mai bine…pacat, ca Android-ul curat si actualizat chiar este superior iOS-ului

    (Citează)

  • Adică cel care-l am pe Essential Phone. Chiar ieri și-a făcut updateul de securitate pt luna mai. Nici pe Nexus nu aveam updateuri așa dese.

     (Citează)

  • Catalin Tanase

   09/05/2018 la 5:07 PM

   Da, cam asa. Dar totusi pe Nexus vin negresit la inceput de luna. Azi mi-a venit actualizarea de securitate de luna asta. 8.1, evident

     (Citează)

 5. deci maine avem articolul cu deschiderea sediului amazon din bucuresti? :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus