un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 mai 2018

22 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Conturi românești de Instagram: Andreea Străvoiu.

Astăzi plec la Năvodari, să văd dacă pot înțelege cum funcționează o rafinărie sau măcar să fotografiez tot ce se poate la Petromidia. Visul meu este să bag mâna în petrol, sunt foarte curios cum se simte și cum miroase această substanță ce aproape că ne definește lumea modernă.

    12 comentarii

  1. That is one weird dream! :)

      (Citează)

  2. Daca tot esti la Navodari, mai poti face un articol in plus despre cum arata statiunea Navodari.

      (Citează)

  3. Quote : “Visul meu este să bag mâna în petrol, sunt foarte curios cum se simte și cum miroase această substanță ce aproape că ne definește lumea modernă.”

    Nu e nimic special. E o substanta care se simte ca o grasime si se curata destul de greu. Si miroase specific. Si foarte daunatoare mediului in general.
    Dar inteleg visul, mai ales ca nu ai trait pe langa conducte de petrol care mai scapau uneori :))

      (Citează)

  4. Creditarea digitala nu e o inventie chiar noua: https://youtu.be/v8mn6jqGjqs

      (Citează)

  5. produsele aflate in stock busters la eMAg, se gasesc pe alte site-uri la pret mai bun…superi reduceri

      (Citează)

  6. Nu ştiu ce face emag mai nou, tot reduceri şi promoţii, dar am făcut o comandă de peste o săptămână jumate imediat, şi încă nici măcar n-a fost expediată, am fost fraier şi-am plătit cu cardul în avans, ca un om civilizat, care-a vrut să fie şi el civilizat, cred că e ultima comandă de la emag în ritmul ăsta…

      (Citează)

    • O să îți explice Radu că e un caz izolat și că ai făcut foarte bine că ai platit în avans cu cardul!

        (Citează)

    • Păi normal, eu cred statisticile despre timpul mediu de livrare. Experiențe proaste am avut și eu, a durat și 2 săptămâni să vină o comandă, dar cum zici tu… caz izolat, nu pățesc asta la fiecare comandă.

        (Citează)

  7. manu144x:
    Nu ştiu ce face emag mai nou, tot reduceri şi promoţii, dar am făcut o comandă de peste o săptămână jumate imediat, şi încă nici măcar n-a fost expediată, am fost fraier şi-am plătit cu cardul în avans, ca un om civilizat, care-a vrut să fie şi el civilizat, cred că e ultima comandă de la emag în ritmul ăsta…

    Si daca esti cu adevarat nemultumit, exista optiunea in meniul din contul tau de emag, de anulare a comenzii

      (Citează)

    • Mie nu prea îmi place să stau cu banii blocați două săptămâni, doar ptr ca am plătit on-line cu cardul.

        (Citează)

  8. Dar ce ai zice daca ai vedea un izvor de petrol. In satul Lopătari, unde e si Focul Viu, e un loc unde petrolul iese din pământ si formează o baltă. Partea buna e ca e greu accesibil. O sa-ti trimit poză.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus