un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 mai 2018

2 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

Fără Instagram astăzi. Dacă vreți să spuneți ceva în comentarii, spuneți cum ați petrecut 1 mai. Eu am fost plecat prin țară săptămâna trecută, miercuri-sâmbătă, pentru niște filmări, Matilda a fost și ea plecată vineri-duminică, așa că de 1 mai ne-am dus la Avengers, mi-am cumpărat o tonă de haine ca să nu mai am totul albastru în dulap și am terminat seara cu niște sushi luat din Carrefour.

    18 comentarii

  1. Am fost la Corbu, în locația unde mergem în fiecare an. Plajă, înot, castele de nisip, bere, frig, vin roșu sec la căldura focului din curte x patru zile.

      (Citează)

  2. urcat un pic pe Ceahlau cu copiii;
    urat munte, sa nu mergeti, cel mai frumos e la Sinaia / Busteni (ajungi si repede).

      (Citează)

  3. Am fost in Budapesta cu copiii. Din Sibiu, drum mai scurt (a se citi “rapid” – 5h30min) decat pana la mare la noi. Pacat de bucata de autostrada lipsa de dupa Deva, unde iti rupi masina.
    Vizitat: Tropicarium, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, Zoo, dat in roata (Budapest Eye), Aquaworld.
    Parcare gratis pe strada pe perioada weekendului+zilele libere luni si marti, plata cu cardul acceptata peste tot, am platit cash numai la magazinele de colt de strada de unde mai luam o apa. M-am chinuit sa cheltuiesc cei 10000 HUF scosi de la bancomat (echivalent 150 lei).
    Concluzia: a meritat.

      (Citează)

    • Și pe mine mă tentează un city break acolo. Am fost anul trecut vreo jumătate de zi, e tare frumos orașul acum, au și multe cafenele și restaurante interesante.

        (Citează)

  4. La Breaza, grătare, bere și taifas până pe 30.
    Pe 1 mai am fost și eu să-mi iau haine de la C&A că aveam un talon de reducere.
    Acasă am văzut că aveam pe bon un produs pe care nu-l cumpărasem și pe care nu-l aveam în pungă. Deci și băiatul de la casă și-a luat haine pe 1 mai.

      (Citează)

  5. Pus răsaduri, dat cu motocoasă (2000m2), rezolvați irigația automata, scos ceva buruieni, scos o tonă de papură de la iaz, băut 3xhomemade cider. Seara am adormit în cada, m-a trezit nevasta după ce a culcat copilul.

      (Citează)

  6. Constanta, cu Airbnb. Foarte decent si fara aglomeratia clasica.
    Putina plaja in Mamaia, dar departe de cocalarii de la Bamboo / Fratelli si ce dracu eveniment era pe acolo. Tehnic am trisat un pic pt. ca am plecat sambata dimineata si ne-am intors luni seara sa nu prindem 1 mai pe autostrada soarelui :)

      (Citează)

  7. Apple Pay chiar daca nu este pe piata din Romania, o parte din tranzactiile lor se fac pe servere aflate in Romania si US, ambele locatii administrate in mare parte din Romania.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus