un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 mai 2018

14 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Lava e nasoală, dar proastă idee a avut ăla de a lăsat mașina în drum:

  5 comentarii

 1. Solid gardu ala…

    (Citează)

 2. iese la polish

    (Citează)

 3. nwradu 08/12/2015 la 3:41 PM
  “Care abuzuri? A fost condamnat vreun nevinovat? I-au distrus cuiva cariera și imaginea și la final s-a dovedit că e nevinovat?”

  (Citează)

  Ia sa vedem: a adus ceva corectii Digi24, sursa ideilor?
  Nu.
  Cedo… Birsan, Nu ne interesează… e roșu…

  Hai să trăiți bine!

    (Citează)

 4. Offtopic
  Nu se scandalizează nimeni că pe un canal difuzat in Ro pe nume FOH, ungurii difuzeaza FullHD uciderea prin împușcare a unor căprioare cu pui??! 3 bucăți în 5 minute?
  Ora 20.20 reper, azi 14.05.2018

    (Citează)

 5. Lava este foarte buna… pentru ce vei cultiva dupa acolo.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus