un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe mă ajută.

Câteva articole interesante de citit astăzi – 27 mai 2018

27 May 2018  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Ce s-a întâmplat în Las Vegas după mass shooting-ul din octombrie. Cum au acționat agențiile de PR ale orașului, campania Stop the Bleed, scăderea turismului, etajele 31-34 redenumite în 56-59, un muzeu a fotografiat fiecare obiect lăsat de vizitatori la altarul pentru victime. Operațiune complicată.

Greșeli făcute atunci când PSD-ul este criticat. Mi se pare o listă bună; e important să nu uităm că există multe bule pe Internet, iar oamenii înțeleg lucruri diferite din ceea ce li se spune.

Cazul lui Emmett Till. Un băiat de 14 ani, afro-american, luat din casă, bătut, mutilat, împușcat și aruncat în râu. Juriul, format doar din albi, i-a achitat pe criminali. Toate se întâmplau în 1955 în Mississippi, nu cândva în Evul Mediu.

50 de adevăruri despre diverse discuții moderne. Nu știu ce să zic, eu nu le cred doar pentru că le spune un medic. Prefer să cred alte chestii găsite tot pe Internet, dar pe site-uri dubioase, că acolo nu sunt influențați de diavolii corporatiști.

Dacă îi dai cuiva droguri și persoana moare într-o supradoză, ești vinovat de crimă? Pe măsură ce supradozele cu fentanil sunt tot mai numeroase, procurorii americani încep să acuze de crimă pe cei ce supraviețuiesc când partenerul lor moare.

Viața unui avocat specializat pe încălcarea drepturilor de autor. În SUA nu furi așa ușor fotografiile sau clipurile altora.

Remus Cernea a divorțat. Sau s-a despărțit de parteneră, nu știu, dar asta apropo de cei ce zic că pe net toată lumea pune doar mesaje din momentele fericite, nu și ce s-a întâmplat de-au ajuns apoi la divorț.

Despre rasa de pisici Ragdoll, cum a fost creată și de ce sunt animale așa iubitoare.

Urmăriți primele minute din acest clip pentru cel mai bun unboxing de telefon. Așa se face!

PNL a făcut un nou blat cu PSD. Parlamentarii PNL au votat alături de cei PSD-ALDE pentru prescrierea conflictului de interese, că doar oameni sunt și ei și mai au câte un dosar penal.

Fotografii panoramice cu catedrale.

Acest clip filmat de Vlad Eftenie în satul Buzești:

Astăzi are loc cursa de Formula 1 din Monte-Carlo.

  11 comentarii

 1. Furi miliarde, te muti in costa rica, fapta se prescrie înainte că un judecător sa de-a sentinta după ce câțiva au ieșit la pensie.

  Nu, nu vorbim de <89 ci de 2018.

    (Citează)

  • Asta pe de o parte. Pe de alta parte insa cam de prost ( a se citi cretin, dobitoc, analfabet, etc etc) trebuie sa fii ca cineva sa te fure, sa uiti asta in cateva zile, saptamani cel mult, pentru ca mai apoi sa fii interesat de cancan-uri gen cate kile s-a ingrasat cand era bortoasa si cine-i boteaza copilul.

   Vroiam sa mai comentez insa nu mai are rost. Este suficient…

     (Citează)

 2. Daca mai aud odata de faptul ca nu exista curent…

  Intre 2 “vase” cu temperaturi,umiditate, presiune diferite exista mereu un flux. In jurul oricarei case exista un “curent”. De-asta exista turbine orizontale, care produc energie.

  Anumiti medici spun ca mitul asta denumit “Curentul” produce o reactie la nivelul capilarelor similara cu cea pe care o produce otrava.
  In alte tari nu exista curent pentru ca instalatiile de climatizare sunt concepute adecvat.

    (Citează)

  • Nici capul meu nu știe că nu există curent. De vreo două ori m-am pricopsit cu o nevralgie urâtă pe partea stângă după ce am stat într-o încăpere cu geamuri și ușa deschisă. Am și simțit momentul, odată cu curentul de aer.

     (Citează)

 3. Aaaaa …. Buzesti ? Ce e acolo frate ? Toate stilurile alea amestecate aiurea … oribila combinatie. Ori pe Eftenie l-a obligat ceva/cineva sa mearga pe acolo ori e masochist baiatu’ …

    (Citează)

 4. Buzescu se numeste comuna aia cu filmuletul, nu Buzesti… E langa Alexandria, nu langa Victoriei.

    (Citează)

 5. Ceva cu Infringement de zilele astea are loc pe aici? sau numai anticiumă ?
  Sau putem să ne ducem naibii cu tot globul dacă e sa fie ceva împotriva ciumei… roșii?

    (Citează)

  • Asta ar duce un pic spre impartiamitate ceea ce nu este cazul aici. Pentru hastagisti, sa nu va uitati la latrina3, vi se dau toate informatiile utile aici.

     (Citează)

 6. Ai citit citit ca negrul ala probabil s-a dat la o fata alba cand a prins-o singura? Ce e asa socant ca oamenii atunci isi faceau dreptate singuri?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus