blog demisec cu note fine de tehnologie

Abonați-vă la newsletter-ul Orange și puteți câștiga telefoane P20 și o tabletă.

Weekend cu festivaluri: Spotlight + Food Trucks pe Calea Victoriei

12 Apr 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Weekendul acesta vine cu multe activități plăcute în București. În perioada 12-15 aprilie, orele 20-23, are loc pe Calea Victoriei Festivalul Spotlight, când apar tot felul de instalații inedite de lumină, iar clădirile importante sunt iluminate cu diverse show-uri luminoase.

Mi-a plăcut mereu acest festival, este o ocazie bună pentru o plimbare prin centru. Calea Victoriei va fi închisă pe anumite porțiuni (între C.A Rosetti și Splaiul Independenței, dar pe Regina Elisabeta se va circula), așa că vă puteți plimba pe mijlocul bulevardului pe acolo, mai ales dacă vremea ține cu noi. Vor fi 25 de instalații de lumină, plus video mapping pe Palatul CEC și poate și alte zone, vedeți pe site-ul oficial.

Uitați ceva din 2015, filmat când nu era drumul blocat:

În aceeași perioadă are loc și primul festival de streetfood din București, numit Food Truck Festival. Se desfășoară în două zone, Piața Universității la statui și Piața Enescu lângă Ateneu, adică aproape de tot ce înseamnă Spotlight. J-V 18-23, S-D 13-23, iar participanții sunt:

? Piața Universității
Arepas Colombianas Bucharest ★ Aripioara sau copanel ★ Beanz Café ★Betty Ice ★ Burger Van ★ Circus Pub ★ Crepes Charmees ★ Drunken Squid ★ Placinte Boierești ★ Two Chefs Food Truck ★ Za German – WurstWagen

? Piața George Enescu (Calea Victoriei)
Arrosticini ★ Creperie hy ★ Delicii pe Roti Waffles & Coffee ★ Gourmet Street Food ★ La Finca Alioli ★ La Nu Stiu Cine ★ Meat Busters ★ Moritz Eis ★ Street Food by Carrefour ★ Smokin’ Pig ★ Steakaway ★ Switchmorn

 

Eu voi deschide sezonul cu un pulled pork de la Meat Busters și vreau să văd burgerul nou cu care vine Circus Pub, plus ceva de la Za German WurstWagen.


În weekendurile 14-15 și 21-22 au loc și Zilele Artelor Focului, cu ateliere deschise și expoziții de ceramică, sticlă și metale prelucrate de diverse artiști. Puteți vizita ateliere și o expoziție la Cotroceni, detalii pe ateliere.net.

  9 comentarii

 1. Ai uitat “Sa nu ziceti ca n-ati stiut”

    (Citează)

 2. Pacat ca 60% din participantii de la Food Truck n-au meniul pe Facebook. O fi scump.

    (Citează)

  • Din cate am observat, multi adapteaza preturile in functie de locatia in care se afla.

     (Citează)

  • Am discutat cu cineva despre asta. De cele mai multe ori, organizatorul evenimentului ia comision din vânzare, până la 25% se poate merge, deci mai crește prețul și de acolo.

   Apoi, mulți nu stau foarte bine în bani. Oamenii trebuie plătiți în weekendul ăla, costă camionul, dacă nu vinzi materia primă cumpărată e cam nasol șamd. Sunt sigur că numele mari din domeniu sunt profitabile, dar un truck micuț care merge și vinde 100 de sandvișuri s-ar putea să nu scoată suficient profit pentru a plăti 3 oameni și taxele de pe acolo.

     (Citează)

 3. Food truck festival a fost si team a asta in Pipera. E ok.

    (Citează)

 4. Am fost aseara, drunken squid nu prea mai are treaba cu anul trecut, calamarii erau foarte arsi iar burger van…sincer nu stiu ce s a intamplat, dar burgerul era o mizerie plina de zgarciuri si mic, unul rare, altul well done, desi se mandresc ca toti sunt gatiti mediu, mare pacat ca lasa munca de atatia ani pe mana unor oameni carora nu le pasa, si cei care detin truck ul, nici macar nu i verifica.

    (Citează)

 5. Asta e al treilea an in care merg si tind sa cred ca e cel mai reusit. Ma asteptam sa nu ma mai miste cu nimic, dar se pare ca nu. Mini discoteca in aer liber in fata Magazinului Muzica, mi se pare captivanta…parerea mea.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus