un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tech7 – episodul 9

21 Apr 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Săptămâna aceasta nu au fost multe știri importante, așa că am avut doar vreo 5 de discutat. Episodul este despre Facebook, Amazon Prime, Intel și wearables, scandalul ZTE și faptul că nu mai pot folosi tehnologie americană de la Android și Qualcomm, trotinetele din San Francisco și, prin comparație, faptul că instituțiile noastre încă folosesc emailuri pe yahoo și gmail.

  1 comentariu

 1. As avea încredere mai mare în jegul de yahoo că sa nu mai zic de gmail decât într-un mail server făcut de Ghiță la 10000x preț.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus