un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 aprilie 2018

3 Apr 2018  ·

ȘTIRI  ·

23 comentarii

Conturi românești de urmărit: Delia Tudose.

  23 comentarii

 1. Tano:
  Bravo florine, probabil cea mai frumoasa domnisoara de pe aici din ultimul timp.

  +1

    (Citează)

 2. +1

    (Citează)

 3. Cum adica taxe pentru Uber? Uber e cool, nu trebuie sa plateasca taxe. Sau doar noi suntem fraierii planetei?

    (Citează)

 4. Foarte multe zvonuri. Cam ca la Revolutie.

    (Citează)

 5. Astia de la Emag isi dau singuri in cap si dovedesc cat sunt de escroci! Deci: un produs intra ,,in premiera,, in oferta Emag! Uau! Dar atunci cum de intra direct cu reducere??? Reducedre de la ce ca e ,,in premiera,,!!! Ce stupizi!

    (Citează)

  • Probabil a dat Samsung reduceri la început sau i-a plătit ca să fie la reducere. O mulțime de produse vin cu ofertă specială de lansare.

     (Citează)

 6. Doar femei pe insta? am si eu nevoie de vreo 500 de followeri pe insta :)))

    (Citează)

 7. “Zvonuri că Apple vrea să dezvolte propriile procesoare pentru computere. Ar putea renunța la Intel din 2020.” – Ok, hai sa luam zvonul drept adevarat.

  Ce mai adaugam in ecuatie?
  Apple nu are contract de licentiere cu Intel pentru x86.
  Apple nu are contract de licentiere cu Amd pentru x86-64.

  Ce inseamna asta? Ca Apple ar putea pune maxim procesoare ARM pe MacBook. N-ajunge ca MacBookul ala cu un singur port USB-C are un Core M3 anemic de tableta pe el, Apple ar vrea sa puna ceva mai slab in loc.

  Planned obsolescence at its best!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus