un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 aprilie 2018 (și un voucher la Marty)

20 Apr 2018  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

S-a deschis un restaurant numit Marty, parte dintr-un lanț popular în Cluj, a fost deschis în mallul Sun Plaza din București. Mi-au trimis voucherul de mai jos, pe care îl poate folosi oricare dintre voi (arătați o fotografie a lui) până pe 30 aprilie pentru 20 de lei discount.

    19 comentarii

  1. pentru Marty, reducerea este de 20 Lei si nu 20%.

      (Citează)

  2. Google mi se par o calamitate când vine vorba de produse și mai ales consecvența lor. Pentru chat au Hangouts, Allo, Duo (parcă), Android Messages (ce suportă RCS) și acum Chat. Poate mai sunt și altele ce îmi scapă.

    Trebuie menționat că încă de anul trecut Orange România a implementat RCS ce funcționează foarte bine cu Android Messages cel puțin pe Android 7 dar poate și pe altele mai vechi. Aici link-ul cu comunicatul de presă https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/servicii-5/orange-anun%C5%A3a-chat-messages-serviciu-bazat-pe-standardul-rcs-1018

    Deci chiar nu înțeleg care e politica cu atâtea servicii redundante, ori comunică prost ori presa citează prost.

    Cred că RCS dacă e implementat de toți ca poate se mai luminează lumea și își da seama ca nu există business model sustenabil ce e free, nu îți baga reclame și nici nu îți vând datele personale.

      (Citează)

    • Cursa este pentru cine face aplicația cea mai populară în domeniu, ca apoi să-l poată controla sau măcar să se laude cu asta.

      Din păcate pentru RCS, a lăsat WhatsApp și Messenger să i-o ia în față. E greu să mai treci acum la altceva.

        (Citează)

    • “Chat is not a new texting app. Instead, think of it more like a new set of features inside the app already installed on most Android phones. “Chat” is the consumer-friendly name for Rich Communication Services (RCS), the new standard that’s meant to supplant SMS, and it will automatically be turned on inside Android Messages, the OS’s default app for texting.”

      De pe theverge.com

        (Citează)

  3. tu iti bati joc de noi??
    femeie mai imbracata nu am vazut

    ion:
    Instagram RO: https://www.instagram.com/vioreladimi/

      (Citează)

  4. Uauuu, e uimitor cum facebook își permit să facă chestia aia în plin scandal CA. Cum ar fi, să dăm cu jet, că ăștia înghit orice. Îi avem captivi și putem face orice vrem noi.

      (Citează)

    • Da, nu cred că ei plănuiau să facă asta în plin scandal CA, dar așa s-a nimerit.

        (Citează)

    • Nu mi-i neapărat de timing, dar aș fi sperat că toate companiile învață ceva din asta, că nu te poți juca în felul ăsta cu datele personale ale utilizatorilor. Mă gândesc cu groază la ce va fi când vom auzi de breachuri din astea la Google sau Apple. De aceea e dezamăgitor să vezi că o mare companie alege să nu se conformeze reglementărilor menite să facă ordine și să dea încredere.

        (Citează)

  5. GabrielG:
    “Chat is not a new texting app. Instead, think of it more like a new set of features inside the app already installed on most Android phones. “Chat” is the consumer-friendly name for Rich Communication Services (RCS), the new standard that’s meant to supplant SMS, and it will automatically be turned on inside Android Messages, the OS’s default app for texting.”

    De pe theverge.com

    Mie imi e frica de faptul ca nu ne mai copiaza China ci ajungem noi sa ii copiem. Aia din Line si WeChat pot face transfer de bani, comanda pizza, reincarca cartele, absolut tot. Practic, unii nici nu mai stiu ce exista in afara acelei aplicatii.

    Intr-adevar, pentru a ajunge la mass market trebuie sa simplicifici totul cu cat mai mult posibil, dar odata cu introducerea iPad parca s-a dat startul la produse ce nu-l mai incurajeaza sa utilizator sa gandeasca. In acelasi timp, pe produse gen SmartHome ne invartim intr-un cerc al inutilitatii. Diferenta intre un Nest si o chestie pe care o am de 15 ani la centrala e ca termostatul meu e odios de programat pe cand Nest-ul e de pe telefon. Dar in final ambele fac acelasi lucru.

    Ma rog, nostalgii :)

      (Citează)

  6. Lazăr Florian, fost concurent la emisiunea ‘Chefi la cuțite’, a deschis în Iași o afacere cu burgeri numita Torro, probabil va ajunge in curând și in București https://www.facebook.com/pg/Torro-Iasi-1561402773954881/

      (Citează)

  7. Uitați aici o construcție în București – Grozăvești, atenție cum sunt aliniați stâlpii de susținere: https://www.facebook.com/groups/2042908432591850/permalink/2100028890213137/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus