un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 aprilie 2018

19 Apr 2018  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Conturi românești de urmărit: Lavinia Cernău, recomandată de George.

  7 comentarii

 1. Instagram RO, o româncă campioană la fitness: https://www.instagram.com/ecaterinafit/

    (Citează)

  • Pentru unul ca mine care mă chinui să merg la sala măcar o dată pe săptămână trebuie sa recunosc că Ecaterina are un trup superb.

     (Citează)

 2. 2 roboti, 1 scaun. I see what you did there.

    (Citează)

 3. Amazonul mai nou, in zona unde stau îmi livrează și duminică. Daca stăteam cu 5km mai aproape de centrul orașului, îmi făcea livrarea în aceeași zi până în ora 22

    (Citează)

 4. GabrielG:
  2 roboti, 1 scaun. I see what you did there.

  :))))

    (Citează)

 5. Prime iti ofera acces la serviciul lor video, cu unele limitari din cauza ca suntem in Romania. Dar au destul continut.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus