un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 aprilie 2018

12 Apr 2018  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Conturi românești de urmărit: Deea Codrea.

  20 comentarii

 1. A dat naiba în toți cu dieselul asta de când cu scandalul dieselgate. Am o mașină din 2017 cu motor diesel de 3l ; cu cat poluez mai mult față de alternativă pe benzina?

    (Citează)

  • Poluezi cu microparticule din cauza carora apar boli pulmonare si alte rahaturi. O sa zici ca ai DFP, mda, da ala nu opreste particulele 100%, si asta era problema cu dieselgate, ca polua cu particule din astea de 4 ori mai mult…parca.

   PS: mai era si monkeygate, alta.mizerie marca VW…google iy

     (Citează)

  • Kllaus: PS: mai era si monkeygate, alta.mizerie marca VW…google iy

   dacă ai adblue poluezi mai puțin decât un hibrid pe benzină.

     (Citează)

  • Problema e ca multi proprietari “anuleaza” filtrul de particule. Alora ar trebui sa le fie confiscate masinile.

   In alta ordine de idei, asteptam sa ajunga la noi dieselurile americane si vest europene la 500 de euro bucata. N-o sa mai cumpere absolut nimeni masini pe motorina noi.

     (Citează)

  • Inainte sa le confiste masinile celor care-si anuleaza filtrul de particule poate ar fi bine sa se confiste masinile care lasa un nor negru dens in urma lor in trafic… din ce in ce mai multe in ultima vreme. Nu inteleg cum in 2018, dupa atatea discutii despre poluare etc nu s-a gasit modalitatea sa nu se mai faca ITP-uri pe naspa…

     (Citează)

  • geretus: Inainte sa le confiste masinile celor care-si anuleaza filtrul de particule poate ar fi bine sa se confiste masinile care lasa un nor negru dens in urma lor in trafic… din ce in ce mai multe in ultima vreme.

   Păi ăla e semn că a scos filtrul de particule, din câte știu.

     (Citează)

  • mouse:
   In alta ordine de idei, asteptam sa ajunga la noi dieselurile americane si vest europene la 500 de euro bucata. N-o sa mai cumpere absolut nimeni masini pe motorina noi.

   Vom fi groapa de gunoi a europei. Politicienilor străini nu le-a fost teamă să ia măsuri de interzicere ce sigur le-au îndepărtat niște viitoare voturi. La noi, le va fi teamă să bage măcar o taxă de mediu prohibitivă, eventual chiar în prețul carburantului (ca să fie proporțională cu cât mergi) și să ia ceva măsuri împotriva rablelor ce vor veni încoace.

     (Citează)

 2. Stiu ca nu e stire de tehnologie, dar a inceput sezonul 3 din The Expanse.

    (Citează)

 3. Fraate, ce bine a picat asta cu re-designul de la Gmail…
  Începuse să mă plictisească atât de tare aspectul actual, că era să trec la Outlook.
  Zău, mi-a revenit încrederea în omenire.

    (Citează)

  • Nu te aștepta la mari schimbări. Nu poți modifica totul în interfață, ar putea fugi mulți utilizatori vechi. Vezi redesign-ul Snap.

     (Citează)

 4. Ca sa iti dai seama cam cat polueaza mai mult dieselul o povestioara:

  Am plecat cu turma in marea migratie de pasti, am scos masina din garaj luna. Pe drum toate bijuteriile (1.9 TDI vag, 1.6 ford) scoase probabil la prima plimbare mai lunga pe anul asta, smog nu fum.

  1/2 din A1 B- Pitesti, am pe unde e OMV, parbrizul avea un strat gros de funigine pe el + pete de ulei. Cum era zi libera nu pot da vina pe tir-uri, era 100% produs de turisme.

  Fun. Ei, aia inhalam noi.

    (Citează)

  • Ala nu e smog, e shield-ul Pitesti-ului. Oamenii normali nu se indreapta spre orasul ala.

     (Citează)

  • Nu contează, Bucureștiul e la fel de poluat și nu doar de la diesel, ci și de la benzină și de la praf, șantiere, lipsă de spațiu verde printre blocuri șamd. Din ce știu, studiile zic că avem speranța de viață cu 3 ani mai mică din cauza poluării de nivelul orașului nostru.

     (Citează)

 5. Salutare,
  Nu are neaparat legatura cu stirile de pe data de 12.04, dar are cineva idee de serialul Lost in space de pe Netflix daca va fi disponibil in Ro imediat pe data de 13.04, adica dupa ora 00:00 (joi spre vineri)?
  Multumesc

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus