un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 aprilie 2018

11 Apr 2018  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

O imagine capturată de mine din audierile de ieri, probabil momentul “să ia fiecare o fotografie pentru prima pagină”:

Conturi moldovenești de urmărit: Dorina Darii, recomandată de Ion.

  7 comentarii

 1. Mâna sus cine crede ca “audierea” aia a fost doar de formă.
  Cu întrebări de genul așai ca fb nu are competitori? Bai ma lași, a fost un spectacol pt TV atâta tot

    (Citează)

  • Concluzia zilei a fost ca rusii sunt de vina pentru toate acuzatiile aduse impotriva Facebook.

     (Citează)

  • Acesta e nivelul celor care întreabă. Dar acolo fiecare are ocazia să întrebe ce vrea, așa că poate Graham voia să scoată ceva despre nevoie de reglementare.

     (Citează)

  • Remington Steele

   11/04/2018 la 1:23 PM

   Amuzant a fost când a zis că își asumă responsabilitatea. Ok. Cum? Închide fb 1 an și îl reface din temelii? Plătește despăgubiri celor cărora li s-au luat datele? Își dă cu linia peste degețele și promite că nu mai face?

     (Citează)

 2. 50 de fotografi pt x poze identice, de ce la astfel de evenimente nu se desemneaza un singur fotograf care sa dea apoi tuturor acele poze si cu asta basta? Sau ne place circul si cam asta e?

    (Citează)

  • Dacă ai avea o firmă de presă de care ar depinde jobul tău, ai avea încredere în aparatul/profesionalismul altor fotografi sau ai trimite omul tău care ştii că e bun, cu aparatură bună şi tot?

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus