un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gala Femeilor ce Dăruiesc Sănătate a premiat-o pe Olivia Steer pentru rolul în societate

19 Apr 2018  ·

GÂNDURI  ·

27 comentarii

Ieri, la un eveniment numit “Gala Femeilor ce Dăruiesc Sănătate”, Olivia Steer a fost premiată pentru rolul său activ în societate, zice Hotnews.

Activ, cu siguranță. Benefic? În opinia mea, nu. România are deja unul dintre cele mai slabe sisteme de sănătate, avea cea mai mare mortalitate infantilă din UE, cea mai mai rată de hepatita C, cea mai mare epidemie de rujeolă în acest moment șamd. Spitalele sunt la pământ din toate punctele de vedere.

Cum a ajutat Olivia Steer societatea? Militează, de ani de zile, împotriva vaccinării. Nu știu exact ce-a determinat-o să facă asta și nici nu-i înțeleg îndârjirea; în unele subiecte e suficient să-ți spui opinia și să speri că o înțeleg și alții, dar nu trebuie să devii un evanghelist al respectivei religii.

Câți copii n-au fost vaccinați din cauza Oliviei Steer? Câtă “sănătate” a oferit? Câți au murit sau vor muri din cauza aceasta, câți vor suferi de boli, câți vor rămâne cu diverse sechele. Nu va ști nimeni sau, pentru credincioși, doar Dumnezeu.

La acea gală au participat și Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Cum ar fi, au girat și ei premiul respectiv prin prezența acolo. Acum, nu-i condamn, că poate nu au știut dinainte ce se va întâmpla, cine va fi premiat și de ce, dar când a fost anunțat acest premiu sper că au avut decența să iasă jenați din sală.

Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate a fost organizată de Asociația pentru O Viață Sănătoasă din România. Sponsori au fost Hofigal (la preț de fabrică, probabil), Agriro Fresh (salate ambalate), Aqua Carpatica, Ocean Fish, Medicover, Young & Living, Athenee Palace Hilton, Darie PR, Young & Living (uleiuri și cosmetice), Domeniul Bogdan (producător de vinuri), Euroins, Trident (clinică de stomatologie), Paper Flowers, Bio Ortoclinic (clinică de ortopedie), Media Shop (magazin de produse teleshopping).

Nici toate aceste companii n-au avut o problemă cu activitatea Oliviei Steer în societate. Sper că sunt fericite cu ce au sponsorizat. Asociația este a Florentinei Opriș, cunoscută drept “Florentina”, acum la Kanal D.

Poate suntem noi nebuni. Poate Olivia Steer face ce trebuie, nu? (eu votez nu în continuare).

Update: au început să apară reacții. Nimeni nu știa cine va fi premiat, toți se dezic, ne vedem data viitoare la următoarea gală de premiere!

Ocean Fish a dat-o mișto, enumerând în răspuns și doctorii premiați acolo și pentru care ei sunt mândri că au fost sponsori. Sunt sigur că și doctorii respectivi sunt mândri că au fost premiați de aceeași asociația care a premiat-o și pe Steer.

    27 comentarii

  1. Medicover mi se pare cireasa de pe tort. Si cu ocazia asta aflam ca s-au spalat pe maini si ca ei nu au stiut (asa scrie pe facebook-ul lor).

    Cu toate astea, Medicover care nu a stiut, are specialitatea homeopatie: https://www.medicover.ro/clinici/medicover-victoria/specialitate/homeopatie

      (Citează)

  2. n-ai cum sa asociezi olivia ster cu sanatate. n-ai cum. nici macar faptul ca mananca frunze nu o aduce langa

      (Citează)

  3. Penibil, penibil, penibil. De trei ori penibil.

    Apropos, cine naiba mai scrie cu Î din i in interiorul cuvantului ?

      (Citează)

    • eu :) la unele cuvinte, că așa vreau și mi se pare ciudat de exemplu să scriu când și nu cînd :)

        (Citează)

  4. Sa le fie rusine companiilor, organizatorilor si oamenilor prezenti acolo.

      (Citează)

  5. Un “imbold” pentru lupta asta anti-medicina a Oliviei vine din faptul ca i-a murit sora de cancer acum cativa ani. Oricum, ambii copii ai Oliviei sunt vaccinati, ce bine, dar si ce ironic totodata.

      (Citează)

  6. stefan:
    eu :) la unele cuvinte, că așa vreau și mi se pare ciudat de exemplu să scriu când și nu cînd :)

    A bine, “ca asa vreau” e un argument destul de solid. De ce nu zici si “exenplu” sau “topogan” ?

      (Citează)

  7. Stai, ce? Nu e treaba sponsorilor pe cine premiaza asociatia lui peste!

    Vinovatia apartine in intregime juriului & deci asociatiei, ca ei au decis castigatorii. Atat.

      (Citează)

    • Ca sponsor, poți măcar să depui un efort minim și să întrebi cine va fi premiat sau nominalizat.

      Sau ok, nu știau ce va fi. Ghinion. Poate ar trebui un pic de atenție înainte să sponsorizezi orice apuci.

        (Citează)

  8. nwradu:
    Crezi că sunt vaccinați? Ar fi culmea.

    Da sunt, erau poze si cu floricica de pe mana.

      (Citează)

  9. nwradu:
    Crezi că sunt vaccinați? Ar fi culmea.

    Da, sunt vaccinati. Si ea chiar a recunoscut public (parca la TV) ca i-a vaccinat, dar s-a scuzat ca pe vremea aia nu stia asa bine cu vaccinurile :)

      (Citează)

    • Eh, asta sună ok. Și eu țin minte, când eram foarte mic, că se folosea seringi de metal, refolosibile, pe la spitale. Nu știa lumea atunci că sunt periculoase.

        (Citează)

  10. nwradu:
    Crezi că sunt vaccinați? Ar fi culmea.

    Sunt, problemele ei mentale au aparut dupa decesul surorii. A murit de cancer la colon. Ea a trecut la un stil de viata sanatos, prea sanatos.

      (Citează)

  11. Companiile mai sus mentionate au dat dovada de ipocrizie cum doar in colonii mai intalneai.Sper ca sunt fericite ele si clientii lor .Sa recapitulam:
    Hofigal Agriro Fresh , Aqua Carpatica, Ocean Fish, Medicover, Young & Living, Athenee Palace Hilton, Darie PR, Young & Living, Domeniul Bogdan , Euroins, Trident , Paper Flowers, Bio Ortoclinic , Media Shop .
    hai sa trimitem multumiri pentru epidemia de rujeola din Romania
    https://www.cnscbt.ro/
    12187 cazuri raportate si 49 de decese

      (Citează)

  12. Singura reactie demna a celor premiati alaturi de Olivia Steer este sa returneze premiul. Nimeni care are treaba cu adevarat cu sanatatea nu ar trebui sa accepte sa fie in acelasi grup cu Olivia Steer.

      (Citează)

  13. stefan:
    eu :) la unele cuvinte, că așa vreau și mi se pare ciudat de exemplu să scriu când și nu cînd :)

    comunistule..

      (Citează)

  14. I-au retras premiul !

      (Citează)

  15. Si se pare de fapt ca aceasta gala a avut drept scop premierea colaboratoarelor organizatoarei, Florentina Opris. Dca la celelalte se pare ca este evidenta legatura, care o fi fost colaborarea cu Olivia Steer? Se pare ca singurul mister din acest eveniment, foarte interesant articolul http://leacuriminune.ro/blog/870-2/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus