un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 martie 2018

28 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Noul SUV electric Jaguar I-Pace va fi expus în Băneasa Shopping City până pe 1 aprilie și mă duc astăzi să-l văd. Poate fac un live streaming pe Facebook după ora 11, vedem.

Conturi de urmărit: Andra Oprea, recomandată de George.

    16 comentarii

  1. O româncă faină ce apare în prezentările iiana: http://www.instagram.com/naturele/

      (Citează)

  2. Sunt curios cum e cu google maps in limba romana , e turn by turn navigation in limba romana , cu pronuntie romana sau altceva?

    World of tanks n-am mai jucat de pe la 0.6 , adevarul e ca arata bine ar merge sa mai bag o fisa :P

      (Citează)

  3. Eu stiam ca “una mica” inseamna altceva.

      (Citează)

  4. Nu am jucat niciodată world of tanks dar văd din poze că unele peisaje se aseamănă izbitor de mult cu peisaje din Battlefield 1.

      (Citează)

  5. Ai uitat de Premiile Gopo – filmul „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu a primit opt premii, printre care cele pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun actor în rol principal (Vlad Ivanov).
    Cel mai bun documentar a fost desemnat „Planeta Petrila”, în regia lui Andrei Dăscălescu, iar cea mai bună actriţă în rol principal a fost desemnată Diana Cavaliotti, pentru rolul din „Ana, mon amour”.

      (Citează)

  6. Premiile ce?
    E un “eveniment ” de care știu doar cei invitați și se mai chinuie ei cu ceva publicitate.

    george:
    Ai uitat de Premiile Gopo – filmul „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu a primit opt premii, printre care cele pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun actor în rol principal (Vlad Ivanov).
    Cel mai bun documentar a fost desemnat „Planeta Petrila”, în regia lui Andrei Dăscălescu, iar cea mai bună actriţă în rol principal a fost desemnată Diana Cavaliotti, pentru rolul din „Ana, mon amour”.

      (Citează)

  7. Filmul ‘Un pas în urma serafimilor’ este un film fain, eu îl recomand.

      (Citează)

    • Poti argumenta de ce este un film “fain”?

        (Citează)

    • Si mie mi-a plăcut filmul ‘Un pas în urma serafimilor’ dar din cele nominalizate la premiile Gopo cel mai mult mi-a plăcut filmul lui Nae Caranfil: 6,9 pe scara Richter.
      Noroc cu HBO si Prima TV care mai transmit filme românesti, asa ne spalam creierul doar cu producții americane.
      Un alt film bun românesc văzut recent este Câini.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus