un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 martie 2018

21 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Conturi de urmărit: Elena Matei, recomandată de Vlad.

    9 comentarii

  1. In alte stiri, in UK un youtuber a fost gasit vinovat de activități “Grossly Offensive”, pentru ca a drest un caine sa salute la comanda “Sieg Heil” si inca ceva cu kill jews etc.
    In verdict se menționează ca acum UK este o societate multiculturală de unde se intelege ca asta exclunde libertatea de exprimare, chiar si pentru satiră. Inca nu au anunțat pedeapsa.

    Imteresant ca pe aceiași pagina este un articol prin care se anunta ca google își asuma rolul de a decide ce ai dreptul sa spui și ce este inacceptabil.

      (Citează)

    • Valentino: sunt convins ca daca ‘free speech-ul” se manifesta prin ceva de genul “kill romanians” – ai fi avut ceva de comentat ref la faptul ca nu este aici vorba de libertatea de exprimare, ci de incitare la ura etc.

        (Citează)

  2. Tehnologia tot ma sus :D

      (Citează)

  3. O româncă care locuiește in Thailanda: https://www.instagram.com/soaaree/

      (Citează)

  4. iar in Marea Britanie politia a definit ca infractiune de ura poate fi si orice actiune perfect legala, daca reclamantul sau orice trecator zice ca omul e rau. Practic, poti sa zici “buna ziua”. Daca se gaseste unul, oricine, Ciuvica, Mircea Badea, sa tipe ca erai rasist cand ai zis buna ziua, aia e,

    “If someone does something that isn’t a criminal offence but the victim, or anyone else, believes it was motivated by prejudice or hate, we would class this as a ‘hate incident’. Though what the perpetrator has done may not be against the law, their reasons for doing it are. This means it may be possible to charge them with an offence.”

    https://web.archive.org/web/20180314005353/https://www.met.police.uk/advice-and-information/hate-crime/what-is-hate-crime/

    Concluzie: orice SJW sa poata baga la puscarie cu un pic de isterie pentru ca ei sunt mai nou politia gandurilor si stiu exact ce ai in cap, fiind telepati.

    Au retras prostia cand s-a sesizat lumea, ala e doar un printscreen.

      (Citează)

  5. Eu m-am lasat pagubas sa rezerv bilete direct la Tarom. S-a intamplat sa-mi trimita factura si dupa 6 luni… dupa multe insistente…

    Apelez la o agentie care imi da cam aceleasi tarife ( 5-10 max in plus) dar imi factureaza instant.

      (Citează)

  6. Chiar au avut succes camerele celor de la Lytro? O singura dată am văzut într-un magazin un aparat foto de la ei. Nimic special.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus