un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 martie 2018

20 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Conturi românești de Instagram de urmărit: Gabriela Simion.

  13 comentarii

 1. Stock Busters – unele preturi sunt replicate pe PCGarage.ro, unde am discount de fidelitate inca 2%. Ce NU este OK este ca PCGarage ia comision de plata cu cardul, mai nou

  Sennheiser – tot proaste vor fi fata Audio Technica

  Femeia mergea pe carosabil – si se astepta sa nu fie calcata?! Pentru ca e treaba altora sa te pazeasca?!

    (Citează)

 2. ai ce ma enerveaza astia elevati care stiu ei de un alt producator ca e mai smecher decat celalalt si ca ce naspa e astia de care stie toata lumea.
  bine mai specialule

  Gaelex:

  Sennheiser – tot proaste vor fi fata Audio Technica

    (Citează)

 3. Pe tipa aia sa o urmărească mă-sa! Mai bine rămâneai la femei din plastic.

    (Citează)

 4. O tipă ce am văzut-o într-o reclamă https://www.instagram.com/diana.tomaa/

    (Citează)

 5. GetmusicRo a realizat un playlist Spotify cu melodiile de la Eurovizion 2018: http://sptfy.com/1TYv
  – Ieri s-a auto generat playlistul Discover Weekly cu 30 de melodii, listă unică pe baza a ce ai ascultat anterior și ce ascultă alții cu aceleași preferințe. Se modifică automat în fiecare Luni.

    (Citează)

 6. Ceasul este baza :D

    (Citează)

 7. Fără legătură cu subiectele de mai sus https://alvarcarto.com/phone-background/generator/?lat=48.8566&lng=2.3522&zoom=10&mapStyle=bg-sunset&header=Paris VA personalizați telefonul într-un mod mai deosebit

    (Citează)

 8. 190 euro magazinul online si 100 euro hosting-ul lunar. E bine ca gasesc fraierii sa cumpere o platforma opensource. Probabil un template revandut de fapt si o minima instalare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus