un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 martie 2018

19 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Conturi românești de urmărit: Roxana Voloșeniuc.

 

    7 comentarii

  1. “Autorităţile de la Bucureşti să fie gata să aprobe o redu­ce­re a numărului de opera­tori, dar şi să nu ceară su­me foarte mari pe licenţele 5G dacă vor să va­dă o dez­vol­tare rapidă a tehno­lo­giei. „Din minutul în care te gândeşti că ai ne­­voie de jucă­tori mari pentru digita­li­zarea societăţii (…) eşti dispus să devii mai favorabil consolidării pieţei, eşti ga­­ta să spui că spectrul radio ar trebui să fie mai ieftin, pentru că dividendele nu sunt cele obţinute direct, ci indirect“.” – Srini Gopalan, membru în board-ul Deutsche Telekom

    @Telekom, nu mai bine va luati voi catrafusele si va intoarceti in Germanica?

      (Citează)

  2. Telekom a vândut acum vreo 2 ani toate clădirile istorice rămase de pe vremea Romtelecom și acum se plâng ca nu au profit, tare am impresia ca au venit in România fără sa analizeze bine piața.

    – Conturi românești de urmărit: https://www.instagram.com/lizasabau/ – prezentatoare la UTV

      (Citează)

    • Liza Sabău este pe val, ar trebui sa-ți mulțumească, a crescut de dimineață de la 11,1 la 11.6 mii fani.

        (Citează)

  3. Telekom are dreptate, dar sta aici practic ca sa nu creasca RDS.

    Piata romana de internet/telefonie are probabil cei mai multi competitori din Europa.

      (Citează)

  4. Poate nu au suficient profit și pentru că serviciile sunt proaste.

      (Citează)

  5. Telekom astia ar trebui sa ia un premiu pt incompetenta in management, la nivelul unui Nobel. Au pornit de la monopol (blocat prin lege cativa ani) si au ajuns irelevanti.

      (Citează)

  6. Spotify a lansat Romania Top 50: http://sptfy.com/1tWG
    dar și Romania Viral 50 accesibil în aplicația pentru PC -> Browse -> Charts

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus