un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 martie 2018

13 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

NSFW: Nita Kuzmina, recomandată de Ion.

  17 comentarii

 1. Uber are servicii în Romania doar în București, Cluj Brașov și Timișoara dar nu si in Iași, orașul de pe locul 2 ca număr de locuitori în țara noastră.

  Înțeleg ca PSD nu are la inima orașul Iași si pe Chirică dar ce problema are UBER ?

    (Citează)

  • Nu stiu care este motivul.
   Poate datorita faputului ca in Iasi taxi-urile sunt destul de OK si marea majoritate a clientilor sunt multumiti de raportul calitate/pret.

     (Citează)

  • Pentru orice companie nu conteaza atat numarul de locuitori dintr-o localitate cat mai ales veniturile/cap de locuitor.

     (Citează)

  • Brasovul l-au inclus pentru potentialul turistic, o mare parte din clienti fiind turisti. Multor turisti li se pare ieftin Uber in Brasov si isi permit sa faca curse de 30-40 km la Bran sau la Cheile Gradistei.

     (Citează)

 2. Iti cunosc stilul, dar tot nu ma pot obisnui cu el.
  STIRI DESPRE TEHNOLOGIE
  1 Reduceri la pantofi
  ?

    (Citează)

 3. Uauuu, cate tehnologie poate fi in reducerile la pantofi!
  As fi urmarit blogul asta pentru stirile despre tehnologie sau macar sa intru in sectiunea tehnologie si sa vad tehnologie dar…

    (Citează)

  • Astăzi n-au fost multe știri, dar sub linkul cu reduceri sunt cele mai importante 7 știri despre tehnologie. Așa că dacă alegi să vezi doar pantofii, nu celelalte 7 știri… ce să zic… un pahar pe 87,5% plin ție ți se pare de fapt gol?

     (Citează)

 4. Spotify încă nu și-a updatat site-ul, România nu este în lista de țări disponibile: https://support.spotify.com/sk/using_spotify/the_basics/full-list-of-territories-where-spotify-is-available/

    (Citează)

  • Comunicarea lor este cam varza, de la rapsunsurile pe care le dadeau celor care cereau serviciul in tara lor, pana la anuntul disponibilitatii. Eu am subscris la anuntarea automata cand intra si in Ro, dar tot din presa am aflat. Inca nu am fost anuntat pe mail, desi am putut sa-mi modific contul pt Ro si am trecut si la premium.

     (Citează)

  • Legat de Spotify – dacă vreți sa-l urmăriți pe Radu cautați: spotify:user:nwradu
   Foarte tare ideea de Stations unde se emulează un fel de radio unde melodiile sunt redate in funcție de ce ai ascultat pana atunci.

     (Citează)

 5. Probabil din același motiv pentru care Google Street View pentru Iași este din 2014 în centru, iar în cartiere este din 2011. Orașul nu reprezinta interes pentru firme deși este pe locul 2 ca populație.

    (Citează)

 6. nwradu:
  Astăzi n-au fost multe știri, dar sub linkul cu reduceri sunt cele mai importante 7 știri despre tehnologie. Așa că dacă alegi să vezi doar pantofii, nu celelalte 7 știri… ce să zic… un pahar pe 87,5% plin ție ți se pare de fapt gol?

  Radu, dacă sunt “știri despre tehnologie” eu mă aștept la 100%. Așa o cere logica. O spui de parcă duci lipsă de spațiu și trebuie să mai bagi aici și altele. Nu mai bine faci o postare separată cu pantofii?

    (Citează)

  • Nu stiu daca musai separata, dar chiar primul punct pe ordinea de zi sa fie asta, e ca si cum Firea ar incepe sedinta la primarie cu: “si acum…sa va arat ce chiloti mi-am luat.”?

     (Citează)

  • Am mai discutat asta, e un titlu scurt, nu pot trece acolo și altele. Presupune din start că vor fi “și altele”.

     (Citează)

 7. Giovani:
  Nu stiu daca musai separata, dar chiar primul punct pe ordinea de zi sa fie asta, e ca si cum Firea ar incepe sedinta la primarie cu: “si acum…sa va arat ce chiloti mi-am luat.”?

  e despre tehnologia ratei de conversie :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus