un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 martie 2018

12 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

În loc de NSFW, urmăriți acest clip făcut după lansarea rachetei Falcon Heavy. Conține imagini filmate din diverse unghiuri și inclusiv nucleul central ratând barja de aterizare.

  2 comentarii

 1. Made on Earth by humans

    (Citează)

 2. Din păcate Canon a pierdut startul in fața celor de la Sony. Recent mi-am luat un compact aps-c de la ei (canon M6) ajungand la concluzia că dslr.ul nu-mi servea la nimic. Nu am trecut pe Sony deoarece am prea multe obiective destul de bune pe montura canon.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus