blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Câteva articole interesante de citit astăzi – 18 martie 2018

18 Mar 2018  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Pasajul Basarab nu are recepția făcută. Au trecut 7 ani de la inaugurare, se degradează, stația de tramvai de pe pod este în paragină, trotuarul rulant nefuncțional, dar nu s-a făcut recepția inițială și nici cea finală de la expirarea garanției. Primarul visează la monorail spre Măgurele.

Unde și cum testează armata SUA vehiculul JTLV, înlocuitorul Humvee-ului.

Stadul României la târgul de turism de la Berlin. Într-o fotografie de mari dimensiuni apărea inclusiv un bărbat grăsuț, la bustul gol, care se ținea cu capul de mâini pe marginea drumului.

Explicația Primăriei Sector 4 pentru schimbarea bordurilor: clima noastră face ca bordurile de beton să nu țină nici 1-2 ani. Al naibii beton, prost mai este! Poate că unele din aur ar ține mai bine…

Tel Drum a montat borne kilometrice la fiecare 800 de metri pe un drum din Teleorman, nu la kilometru, ca să iasă drumul mai lung decât în realitate. Cam la acest nivel a ajuns să se fure la noi.

Atlasul Frumuseții, de Mihaela Noroc, figurează într-un articol pe CNN. Puteți cumpăra albumul de aici.

Lucrările la pasajul Grigorescu s-au blocat la 96%.

Cum a negociat Qatar răscumpărarea unor ostateci din Irak. 360 de milioane de dolari.

Cum să prăjiți mai bine baconul.

Rețete bune de sandvișuri.

Trailerul pentru Avengers: Infinity War. Filmul apare pe 27 aprilie.

Un telescaun din Georgia s-a defectat și, ca-n filmele tip Final Destination, a început să arunce schiorii din el. E chiar amuzant.

  19 comentarii

 1. “se ținea cu capul de mâini”
  Cum făcea asta, mai exact?

    (Citează)

  • Dan:
   “se ținea cu capul de mâini”
   Cum făcea asta, mai exact?

   probabil se apucase bine cu dintii de mainile lui si tinea cu indarjire de ele, sa nu le piarda :)
   sau poate avea niste urechi speciale (ca niste tentacule) cu care facea asta?

     (Citează)

 2. Unde-i ultimul link? (Da, ăla din partea de jos de tot, deasupra comentariilor) o.O :-))

    (Citează)

 3. Mie faza cu telescaunul nu mi se pare deloc amuzanta. Incepand de la oase rupte pana la a da ortul popii, orice se putea intampla acolo. Din fericire s-a ales numai cu raniti.

    (Citează)

  • De remarcat si reactiile diferite in asemenea situatii critice; unii se arunca din telescaun cu mult timp inainte de sosire cand distanta pana jos este destul de mare, altii se tin cu mainile de scaun pana in ultimul moment. Categoric ultima solutie este cea mai proasta.

     (Citează)

  • waw, amuzant?. radule, cat ai baut. m-ai pierdut de client pe site.

     (Citează)

  • Nu a murit nimeni, au fost câțiva accidentați dar nimic grav din fericire. Sincer sunt surprins, dar in același timp ma întreb de ce nu a fost oprit pur și simplu aparatul la primul incident.

     (Citează)

  • Pfff… nu stiu ce ti se pare amuzant aici… Ori esti sociopat ori esti prost. Scuze, nu-mi place sa aduc injurii, dar daca era copilul tau acolo ti se mai parea amuzant? Am dat unsubscribe cu scarba

     (Citează)

 4. Fmm Baluță! Adică, foarte multă muncă!

    (Citează)

 5. Ce coincidenta, sa apara stiri cu oi si standuri prost facute si poze semi-nud de vreo 2 ani incoace.

  Deh, firma care organiza inainte participarile Romaniei la targuri inainte nu avea probabil binecuvantarea lui Dragnea.

    (Citează)

 6. Aia cu telescaunul e scary rău…
  Unii s-au lovit rău pe acolo.

    (Citează)

 7. Ce inseamna jurnalism de calitate. Am citit pe nerasuflate articolul ala despre rapirea qatarezilor.. bine scris, probabil bine documentat, facut prin munca, nu prin copy paste

    (Citează)

 8. Interesante rețele de sandvici, eu chiar sunt în căutare de rețete pe care le pot găti în maxim o ora jumătate, fără sa folosesc 3 oale și ingrediente ciudate. Aș plați pentru o astfel de carte de bucate, mai ales dacă ar avea rețete românești și împărțită pe anotimpuri în funcție de ce legume sunt în sezonul respectiv, de la urzici pana la vinete și ardei kapia.

    (Citează)

 9. Ce dracu se întâmplă cu România? Niste dobitoci care nu au fost în stare să pună o poza normala cu explicație corecta, niste retardați pusi să pună borne kilometrice, lucrări recepționate dar care nu sunt finalizate. Wwtttfff

    (Citează)

 10. In legatura cu bordurile:
  Se vede ca individul care conduce sectorul 4 este un impostor, iar impostorii in functie se inconjura de oameni de aceeaasi factura. Este foarte simplu sa proiectezi o clasa de beton care sa reziste si la inghet-dezghet si la agenti chimici agresivi cum ar fi clorura de sodiu (teoretic ar trebui folosita clorura de calciu, ma putin agresiva). Ca exemplu usor de inteles pentru toata lumea, stabilopozii folositi pe litoral pentru digurile marine rezista la fel de putin ca si bordurile? Stabilopozii sunt practic in contact permanent cu apa marii care e sarata si trec si prin cicluri de inghet-dezghet (mai des pentru zonele afara din apa)

    (Citează)

 11. StaNdul României la târgul de turism ….

    (Citează)

 12. https://3mdrlz4flj1hjzvp11ni1z71-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2018/03/ITB-2018-romania-bad-picture-covered-1.jpg
  cred ca nu este degeaba acolo poza….este imaginea neputintei autoinduse …dupa atatia ani dupa revolutia (am schimbat nimic cu nimic) vietii din ’89…

    (Citează)

 13. Doru:
  De remarcat si reactiile diferite in asemenea situatii critice; unii se arunca din telescaun cu mult timp inainte de sosire cand distanta pana jos este destul de mare, altii se tin cu mainile de scaun pana in ultimul moment. Categoric ultima solutie este cea mai proasta.

  Înălțimea nu era chiar așa mare pentru zăpadă și haine groase. Era cea mai buna soluție. Dacă sari la inaltime mai mică, riști sa te lovească în cap alt telescaun.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus