un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 februarie 2018

6 Feb 2018  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Trailerul complet pentru Solo a Star Wars Story. Nu sunt foarte entuziasmat:

    14 comentarii

  1. (sinX)/X made my day!

      (Citează)

  2. Care e diferenta intre serviciul uber eats si foodpanda, oliviera etc?

      (Citează)

    • Din cate stiu de la un prieten din Londra unde exista UberEats de ceva vreme – plata catre restaurant (ex McDonalds) se face tot din contul Uber , soferul ridica comanda si o livreaza, diferentele ar fi ca terotic poti sa comanzi si de la restaurante care nu fac livrari sau nu in zona ta , dar cred si ca timpul de livrare este mai scurt – fiind mai multi soferi Uber decat un nr limitat de soferi foodpanda/oliviera etc :)

        (Citează)

    • La Uber Eats in Franța am văzut curieri livrând mâncarea pe bicicletă.

        (Citează)

    • nu e legat de nr de soferi Uber pt ca nu sunt aceeasi
      din ce am vazut eu pe unde sunt (franta), UberEats livreaza cu soferi/scutere/ciclisti dedicati, nu sunt soferii care fac si transport, nu de alta dar nu e rentabil.

      apoi, ca idee, eu comand fff des la deliveroo, foodora si ubereats, primele doua sunt infinit mai reactive si mai pline de optiuni decat uber. pe unde stau eu seara la deliveroo am minim 40-50 de restaurante, la uber ~15-20.

        (Citează)

  3. NSFW – Top 100 cele mai sexy femei ale Moldovei 2018 – http://arhiva.vipmagazin.md/contest/100_cele_mai_sexy_femei_ale_Moldovei_2018/

      (Citează)

  4. nu e nici o diferenta.
    suporta mai bine un business local decat uber.

    Orkideea:
    Din cate stiu de la un prieten din Londra unde exista UberEats de ceva vreme – plata catre restaurant (ex McDonalds) se face tot din contul Uber , soferul ridica comanda si o livreaza, diferentele ar fi ca terotic poti sa comanzi si de la restaurante care nu fac livrari sau nu in zona ta , dar cred si ca timpul de livrare este mai scurt – fiind mai multi soferi Uber decat un nr limitat de soferi foodpanda/oliviera etc :)

      (Citează)

    • Pai, imi cam scapa, cum nu “suporti” o afacere locala, prin Uber eats.

      Nu e ca si cum iau mancarea de la Uber si il suntesc pe cel cu afacerea. Eu platesc localul pentru mancarea comandata si pe uber pentru ca mi-o aduce. Simplu.

        (Citează)

  5. bai chiar asteptam niste oferte de la fashondays. thanks radu, mi-ai lipsit.

      (Citează)

  6. A time to remember:
    http:// juniusmaltby.blogspot.ro/2017/04/during-course-of-economic-meltdown.html

      (Citează)

  7. A coborât sub $6k defapt. I call bottom, going up.

      (Citează)

  8. 20.30 ora româniei pentru SpaceX.
    E conform articolului tau detaliat. Poate ar fi bine sa actualizezi si aici.

      (Citează)

  9. Teniescu:
    Încă nu e gata revelionul în Asia. Așa că atenție la neatenție.

    Nu ai văzut comitetul din Senatul Statelor Unite? Nu mai sta mult la prețul asta. Stop orders + average in e strategia mea. Never fails. :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus