un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 19 februarie 2018

19 Feb 2018  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

NSFW: Katie Valentine, recomandată de George.

  6 comentarii

 1. Care e faza cu sateliții de internet? Care e avantajul direct? Te poți conecta în junglă la ei sa ai net? Întreb doar.

    (Citează)

 2. Pana in 2022 vrea sa lanseze 11000 de sateliti (!!!) ca sa acopere tot globul / discul (depinde dupa cine te iei) pamantesc cu semnal de net.

    (Citează)

 3. Eu astept sa apara Nokia 7 de vanzare la noi, mi se pare un dispozitiv mid-range perfect.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus