un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 februarie 2018

15 Feb 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

NSFW: Sofia Jamora, recomandată de Florin.

  8 comentarii

 1. Soros nu e un vizionar. Pe pamant toate au un sfarsit. Inclusiv Soros va avea unul. Iar pentru Facebook declinul deja a inceput.

    (Citează)

 2. Xiaomi face absolut orice, de la laptopuri si pana la prosoape. :)

    (Citează)

  • Dar le face bine. Nu prea poți spune de produsele Xiaomi ca-s: ” o chinezărie”. Ultima drăcie cumpărată de la ei e un termos care are un mic display oled care îmi afișează temperatura lichidului și de cat a fost turnat.

     (Citează)

  • Nici nu am zis ca sunt chinezarii. Cred ca te refereai la acest termos nu? :)

     (Citează)

 3. Daca FBI, CIA si NSA nu recomanda Huawei si ZTE, inseamna ca au dificultati in a le accesa, deci probabil sunt cele mai OK. :D

    (Citează)

  • Ruterele Huawei – de egzemplu- aveau găuri de securitate identificate dinainte de 2015. Dacă hackerii kinezi nu interesează, crezi că a e ok și te vor ocoli alții cu CRYPTOLOCKER? Chiar și pe smart…

     (Citează)

  • Cătălin Tănase

   15/02/2018 la 11:17 AM

   Tare asta! :)))

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus