blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 13 februarie 2018

13 Feb 2018  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

NSFW: Tiffany Rose.

La ora 14 mă duc să văd cum arată un proiector cu laser pentru cinematografe, sper să-l arăt și într-un Facebook Live.

  19 comentarii

 1. Eu mi-am crăpat digitizerul de la Essential si e imposibil de schimbat în Europa; ei mi-au propus să îl trimit la ei, și pt 200$ îmi dau alt telefon dar cu condiția să am adresa de US

    (Citează)

  • Ma interesa si pe mine telefonul dar am nevoie de dual sim. Daca nu voi mai avea nevoie in viitor, cum ti se pare telefonul?

     (Citează)

 2. “Consumer Reports spune că Google Home Max și Sonos One sunt mai bine decât Apple Homepod.”

  Am citit “Soros One” :)))

    (Citează)

 3. Primăria capitalei vrea doar bani de sifonat.
  Cred din ce în ce mai mult că țața de la conducerea capitalei este mult mai dăunătoare pentru București decât au fost, probabil, toți primarii capitalei la un loc din ’90 încoace.

    (Citează)

 4. Aia cu taxa pentru tranzitarea centrului e buna. La fel este si in Roma (un alt oras sufocat de masini).

    (Citează)

 5. Radu, ar trebui sa faci un articol sticky despre eșecurile primăriei Bucuresti, când aberează ii treci in lista, asta pentru ca românii nu au motivație sa meargă la vot mai ales la locale.

    (Citează)

 6. NSFW – Remember AnaMaria de pe GSP ? https://www.instagram.com/anamaria.dodan

    (Citează)

 7. Nimic despre noile procesoare cu grafica integrata vega de la AMD? 2200G si 2400G :D

    (Citează)

 8. alexEAT:
  “Consumer Reports spune că Google Home Max și Sonos One sunt mai bine decât Apple Homepod.”

  Am citit “Soros One” :)))

  Și eu, fir-ar să fie! :))

    (Citează)

 9. Giani Mucea:
  Ma interesa si pe mine telefonul dar am nevoie de dual sim. Daca nu voi mai avea nevoie in viitor, cum ti se pare telefonul?

  Telefonul ca și feeling exterior e cel mai bun care l-am avut ( îl simti ceva mai greu decât alt tip de telefon din cauza materialelor utilizate: titan, ceramica) . La partea software sunt ceva probleme: cam o data până la două ori / zi freezing dar își revine . Îl am din noiembrie și în fiecare lună și-a făcut updateul de securitate, inclusiv cel din 5 februarie. Au sărit peste updateul de 8.0 oreo și îl vor lansa direct pe 8.1 din cauza unor probleme întâlnite la 8.0. camera după toate update urile avute, acum e foarte buna. Am și camera lor 360° care e mult peste camera celor de la Ricoh theta S( pe care am so vanduto din motivul asta) E un telefon mai altfel decât Samsung LG moto etc. Atenție la spatele ceramic care alunecă ca dracu.

    (Citează)

  • Dar cum l-ai luat? Cum a ajuns aici?

     (Citează)

  • Merci pt info, pe mine ma atrag build quality, ecranul si stock android. De camera nu prea imi pasa, dar faptul ca mai are si freeze e o problema (poate o rezolva pana atunci). Acum urmeaza sa vad daca merita sa renunt la 5t pt asta.

     (Citează)

 10. nwradu:
  Dar cum l-ai luat? Cum a ajuns aici?

  L.am cumpărat de pe Amazon.com cu livrarea in Franța (locuiesc în Franța) am platit vreo 170€ transport + vama. Comandat intr.o marți seară și mi-a ajuns joi dimineață. Rapid, nu?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus