un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 februarie 2018

12 Feb 2018  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

NSFW: Monique Nicole Le Clair, recomandată de Ion.

 

  10 comentarii

 1. NSFW: Monique Nicole Le Clair, recomandată de Ion.

  Ion sau Ion Ion?

    (Citează)

 2. Telekom: “Nu vrem să reținem clienți prin oferte și servicii bune, preferam să facem profit pe clauze abuzive”

    (Citează)

 3. Are o gura Nicole…, juri ca daca arunci niste boabe pe jos se apucă si le ciugule.

    (Citează)

 4. Beanz sunt compatibile cu capsule nespresso?

    (Citează)

 5. Telekom face reclama ca au contracte fara clauza, insa pe cealalta parte fac tot posibilul ca sa le adauge la loc.

    (Citează)

 6. Am un Tassimo și un Beanz, dar vă spun sincer că Beanz-ul nu merită banii și iată de ce: Nu are cod de bare pe capsulele de cafea deci nu “știe” ce tip de cafea vrei să prepari.
  Tassimo are capsule cu cod de bare și automat prepară cu cantități diferite de apă și presiune pt fiecare tip de cafea (latte machiato, espresso, americano samd).
  La Beanz trebuie obligatoriu să treci printr-un program de spălare a instalației de fiecare dată când pornești aparatul…
  Beanz-ul nu are senzor de golire apă din rezervor și merge ca prostul în gol…

    (Citează)

 7. Cătălin Tănase

  12/02/2018 la 2:37 PM

  Nu doar ca Xiaomi nu ar fi trebuit sa stearga sondajul ala, dar ar putea chiar sa invete ceva din asta. E evident ca ponderea utilizatorilor care prefera Android-ul cat mai curat e in crestere. In locul lor as lua asta in serios, mai ales ca sunt pe crestere

    (Citează)

 8. Povestea cu Xiaomi este de amatori. Chiar nu știu ce au vrut să facă. Dacă vrei un sondaj pe bune, pe care să îl știi tu, îl faci fără rezultate publice. Dacă anticipezi rezultatul (sau ai deja rezultatul unui studiu) faci sondajul deschis (cu rezultat public) ca formă de promovare. Chiar nu știu ce au vrut să facă Xiaomi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus