un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știți când nu se vând bine ziarele în intersecție? Iarna!

18 Jan 2018  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

Marți, la -3 grade afară în mijlocul zilei, în intersecția un tip vindea ziare. Flutura un Libertatea și un CD. Nu cumpăra nimeni. Omul era îmbrăcat destul de subțire, iar din ritmul în care mergea printre mașini arătând ziarele părea că se încălzește de la mișcare.

Presa noastră este cum este și are vânzările pe care le are (adică slabe de tot), așa că de ce ai pune pe cineva să vândă ziare fix iarna?

Și apropo de Mărășești, știți blocul acela lung din intersecția, unde erau înainte Dristor Kebab și un Mega Image? Și are bulină roșie, iar o nouă lege a forțat toate acele magazine să se închidă?

Am observat zilele acestea că Mega Image-ul este din nou up and running. N-am intrat în el, dar luminile erau aprinse, fațada părea întreținută. S-a modificat ceva la acea lege? Sau m-au înșelat pe mine ochii?

 

    16 comentarii

  1. Poate au consolidat blocul.

      (Citează)

  2. Nu, s-a dat o lege să nu mai fie cutremure.

      (Citează)

  3. S-a modificat legea spunându-se ceva de genul că dacă nu sunt 10 mii de oameni simultan acolo într-un minut, e ok să avem unități economice acolo.

    Adică s-a modificat ca să fie ca înainte când nu era deloc.

      (Citează)

  4. baietii aia de vand ziare, o fac pe comision. publicatia nu cred ca pierde nimic daca saracii ingheata de frig

      (Citează)

  5. Clădirea în care este Cinema Pro și Teatrul Avangardia – bulină roșie, clasa 1 pericol public. De câteva ori pe săptămână sunt 500 de oameni acolo.

      (Citează)

  6. probabil ca sa aiba si ala un ban.

      (Citează)

  7. E din ce în ce mai greu să vinzi ziare tipărite. În același timp, nici publisher-ii online nu se simt nici ei prea bine. Constat că site-uri mari, aparținătoare de corporații media, au început să folosească profitshare, în vreme ce acum doi ani genul ăsta de publicitate era apanajul blogurilor în exclusivitate. E foame de bani, publicații multe, piața bolnavă și cititorii săraci și ignoranți.

      (Citează)

    • Ne ducem de rapa. O stire buna nu mai gasesti. Nu mai stii ce e real si ce nu. Facebook e plin de rahat. Parca tot internetul a devenit plin de rahat.
      Exemplul YouTube, cred ca 90% din comentarii sunt degeaba. Si toata lumea pune filmulete cu speranta ca o sa faca 10 dolari.

      Daca apare acum o publicatie pe bani cu stiri reale, cu detectivi, cu tot ce trebuie, nu o cumpara nimeni sau nu achita nimeni nimic. Sigur s-ar gasi cineva sa dea copy paste la stiri pe un abonament de 5 euro pe site-ul lui/facebook pt 10 like-uri. Sau ar aparea pe protv cu sursa YouTube/Facebook.
      Am vazut muzica pusa pe posturi TV cu sursa YouTube. Videoclipuri intregi.
      Emisiuni matinale in care peste jumatate din continut este de pe facebook .

      Nu stiu unde ajungem…suntem democratie dar seful Dragnea controleaza absolut tot.
      Daca vrea petrecere in parlament se intampla si aia. Cine nu joaca e dat afara de cei ce sunt marionete, ca sunt mai multe. Ne intoarcem de unde am plecat pe rapid inainte.

        (Citează)

  8. A fost consolidata cladirea. Lucrez la MI.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus