un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 ianuarie 2018

9 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Zilele acestea are loc Consumer Electronics Show în Las Vegas. În zilele următoare vă spun mai pe larg ce mi s-a părut interesant de acolo.

NSFW: Lissie. Pentru femei, Galla.

    10 comentarii

  1. Daca HTC ar scoate telefoane decente pe piata, poate nu ar avea asa pierderi. Pe segmentul mid range, ei scot terminale cu Mediatek si baterii de 2300. Unde sunt acele telefoane HTC inovative si frumoase?

      (Citează)

  2. E vreun moment cand nu sunt reduceri la fashiondays?

      (Citează)

  3. Istoria GoPro o sa ajunga in manualele de economie. Cam asta se intampla cand tu vrei sa oferi produse premium, dar piata are bani doar de copii chinezesti, ori te restrangi si vinzi catre profesionisiti ori inchizi…

      (Citează)

  4. trebuie si lipitorile cu profishare sa manance o shaorma…

    Alin:
    E vreun moment cand nu sunt reduceri la fashiondays?

      (Citează)

  5. Top 10 Games 2017

    https://youtu.be/DAm3Hm–vkQ

    E fain pentru ca e facut de un consumator si contine si jocuri mai putin cunoscute.

      (Citează)

  6. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2018/01/08/22/47EA287100000578-5248311-image-m-5_1515450886396.jpg

    Nu pot decat sa ma bucur ca mizeria aia de Marks&Spencer cu produse supraevaluate din Plaza Romania nu a prins la noi si prin urmare s-a inchis.

      (Citează)

    • Nu toate produsele de la Marks & Spencer Food erau supraevaluate. Mie personal imi pare rau cel care a cumparat franciza a inchis ramura de Food.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus