un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 31 ianuarie 2018

31 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Iată câteva fotografii oficiale de la deschiderea noului showroom Ferrari din Calea Bucureștilor 91A, Otopeni:

NSFW: Maria Vargas Albornoz.

  13 comentarii

 1. ok, hai sa radem si sa ne amuzam de aruncatoarele lui Elon si ca le cumpara asa de multi, dar prevad cateva tragedii crunte…nu te joci cu asa ceva decat daca esti retardat, iar in SUA si Romania colcaie de ei.

    (Citează)

 2. Alea nu-s aruncatoare de flacari, is brichete.
  Marimea extra-large.

    (Citează)

 3. mac gregor:
  Alea nu-s aruncatoare de flacari, is brichete.
  Marimea extra-large.

  oho, stai sa vezi ce pot sa fac cu o bricheta :)))

    (Citează)

 4. Sper ca Microsoft sa nu mai cumpere nicio companie importanta. Se pare ca tot ce ating ei se alege praful. Skype a avut downtime global ieri… asta pe langa numeroasele probleme cu spam.

    (Citează)

 5. Altă știre… oneplus 5t primește de azi update la oreo.

    (Citează)

 6. fix doar usa si romania right?
  ai o parere prea buna despre tine, sau din contra…

  Giovani:
  ok, hai sa radem si sa ne amuzam de aruncatoarele lui Elon si ca le cumpara asa de multi, dar prevad cateva tragedii crunte…nu te joci cu asa ceva decat daca esti retardat, iar in SUA si Romania colcaie de ei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus