un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 ianuarie 2018

29 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

NSFW: Pink Sparkles, streamer pe Twitch.

    12 comentarii

  1. Tot apare acest blockchain prin diferite articole. Nu vrei sa scrii un articol in care sa explici pe intelesul tuturor cu ce se mananca?

      (Citează)

  2. NSFW: https://www.instagram.com/shirelmaliach/ – din reclama TV ‘Two Cities One Break – Tel Aviv & Jerusalem’

      (Citează)

  3. am stat in indonezia un an jumate. comandam mancare destul de des prin go-jek. soferii aveau probleme mari in a intelege aplicatia de mobil cu care lucrau si a se orienta in cartierul pe care il patrulau (4-5 kmp). este interesant de urmarit ce va face google cu o aplicatie care lucreaza cu oameni analfabeti digital.

      (Citează)

  4. De cativa ani Mercedes tot bate la fund si BMW si Audi pe segmentul premium (in lume sau in Europa, cel putin), iar in Romania BMW pare sa prospere. De ce ? Pentru ca bemveu, fa!

    Toate iPad-urile sunt moderne. Titlul articolului sursa se refera la un nume de cod ‘modern’ care se pare ca a fost asociat si lui iPhone X atunci cand se afla in pre-productie.

      (Citează)

  5. Robo:
    si la noi in tara mercedes e pe primul loc in zona premium.
    ce e ciudat la BMW e ca 9 din 10 masini vandute au X-Drive (adica 4×4), asta cica e unic in lume :))

    cred ca e un alt mit cretin din seria “dizel-ul e mai ieftin ca consuma mai putin” – in cazul asta mitul fiind ca tractiunea spate e moartea iarna

    sursa
    http://0-100.hotnews.ro/2018/01/29/romania-singura-tara-din-lume-in-care-clientii-de-bmw-cumpara-9-din-10-masini-cu-tractiune-integrala-xdrive/

    Sunt posesor de xdrive si iti spun ca eu l-am ales pentru plusul de siguranta oferit (sunt sigur ca majoritatea celor care cumpara X-uri le iau pentru siguranta sporita). Lasand asta laoparte, orice xdrive sta preponderend 80% spate – 20% fata, doar la nevoie se adapteaza.
    Concluzionand, nu prea are cum sa fie mit, pentru ca nu ai cum sa combati cu argumente.

      (Citează)

  6. Real Best of sale e pe amazon.de.
    WindozeProZieben și Oftice 2016 la circa 15 EUR licența, la mai mulți vânzători.
    Mă intrigă că pe Emag până și 7-le e peste 40Eur..

      (Citează)

  7. “Aplicația de fitness tracking Strava făcea publice prea multe informații” – Eu cred ca stirea este de fapt ca militarii, care ar trebui sa stie mai multe decat oricine despre politici de confidentialitate, au fost inapti in a debifa o chestiune de tipul: “send data usage statistics to Strava”.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus