blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 12 ianuarie 2018

12 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

NSFW: Daniella Chavez.

  12 comentarii

 1. Wow, just wow. Citeam tot ieri faptul ca Edge a bagat ceva suport pentru stocarea cartilor de credit, adica functii existente pe alte browsere de cel putin 5 ani, apoi asta cu Skype care o sa suporte criptare si nu pot sa nu ma intreb cum dracu’ de o functie deja existenta, adoptata de unii care au ramas in urma si la propriu si la figurat e suficient de importanta incat sa devina stire de interes general.

    (Citează)

  • Stirea e ca de fapt abia acum a reusit NSA sa gaseasca suficiente vulnerabilitati in protocolul Signal incat sa le dea voie sa-l foloseasca :)

     (Citează)

 2. Vad ca vendorii minune chinezi sunt tot mai des prinsi ca spioneaza telefoanele utilizatorilor. Mi-a placut explicatia cu: acel “feature” e destinat doar pietei chineze.

  Cred ca a venit momentul sa evitam chinezismele (acum cu un alt sens in afara de ieftineli de proasta calitate). A se vedea ca si pe soft stau bine de tot: https://www.androidhits.com/google-removes-uc-browser-play-store-spying-user-data/

    (Citează)

 3. Alte știri: în USA jurnalistul de investigații James O’Keefe a infiltrat câțiva oameni în Twetter și a obținut declarații despre cum se filtrează conținutul si cum sunt închise conturile utilizatorilor.
  https://youtu.be/64gTjdUrDFQ
  Nu este nici o surpriza, echipele de acolo au o poziție politică și își asumă rolul de a decide ce este ‘goodthink’, și a pedepsi ‘crimethink’.

    (Citează)

  • Baiatul ala nu e jurnalist.

   E un scamator care era sa intre la bulau pentru faze de genu, si e cel mai cunoscut pentru “dildo boat”.

   Avem si noi specimene de genu, lazarus si bot.

     (Citează)

  • nu ma intereseaza baiatul respectiv nici cat sa-i retin numele, dar ce face twitter e cenzura politica.

     (Citează)

  • Florine, ai stricat-o si tu. Nu poți sa raspunzi la o moaxă pusă de Radu cu una si mai moaxă. Parcă le căutați pe cele mai nasoale sa le faceți de râs

     (Citează)

 4. Ah, chiar așa trebuie să facem, că google nu recoltează date de la utiliztori…

    (Citează)

 5. alxzen:
  Baiatul ala nu e jurnalist.

  E un scamator care era sa intre la bulau pentru faze de genu, si e cel mai cunoscut pentru “dildo boat”.

  Avem si noi specimene de genu, lazarus si bot.

  In afara de atacul la persoana, ce spui de ce se întâmplă acolo?

    (Citează)

 6. Valentin: Baiatul ala nu e jurnalist.

  Baiatul ala nu e jurnalist.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus