un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 ianuarie 2018

12 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

NSFW: Daniella Chavez.

  12 comentarii

 1. Wow, just wow. Citeam tot ieri faptul ca Edge a bagat ceva suport pentru stocarea cartilor de credit, adica functii existente pe alte browsere de cel putin 5 ani, apoi asta cu Skype care o sa suporte criptare si nu pot sa nu ma intreb cum dracu’ de o functie deja existenta, adoptata de unii care au ramas in urma si la propriu si la figurat e suficient de importanta incat sa devina stire de interes general.

    (Citează)

  • Stirea e ca de fapt abia acum a reusit NSA sa gaseasca suficiente vulnerabilitati in protocolul Signal incat sa le dea voie sa-l foloseasca :)

     (Citează)

 2. Vad ca vendorii minune chinezi sunt tot mai des prinsi ca spioneaza telefoanele utilizatorilor. Mi-a placut explicatia cu: acel “feature” e destinat doar pietei chineze.

  Cred ca a venit momentul sa evitam chinezismele (acum cu un alt sens in afara de ieftineli de proasta calitate). A se vedea ca si pe soft stau bine de tot: https://www.androidhits.com/google-removes-uc-browser-play-store-spying-user-data/

    (Citează)

 3. Alte știri: în USA jurnalistul de investigații James O’Keefe a infiltrat câțiva oameni în Twetter și a obținut declarații despre cum se filtrează conținutul si cum sunt închise conturile utilizatorilor.
  https://youtu.be/64gTjdUrDFQ
  Nu este nici o surpriza, echipele de acolo au o poziție politică și își asumă rolul de a decide ce este ‘goodthink’, și a pedepsi ‘crimethink’.

    (Citează)

  • Baiatul ala nu e jurnalist.

   E un scamator care era sa intre la bulau pentru faze de genu, si e cel mai cunoscut pentru “dildo boat”.

   Avem si noi specimene de genu, lazarus si bot.

     (Citează)

  • nu ma intereseaza baiatul respectiv nici cat sa-i retin numele, dar ce face twitter e cenzura politica.

     (Citează)

  • Florine, ai stricat-o si tu. Nu poți sa raspunzi la o moaxă pusă de Radu cu una si mai moaxă. Parcă le căutați pe cele mai nasoale sa le faceți de râs

     (Citează)

 4. Ah, chiar așa trebuie să facem, că google nu recoltează date de la utiliztori…

    (Citează)

 5. alxzen:
  Baiatul ala nu e jurnalist.

  E un scamator care era sa intre la bulau pentru faze de genu, si e cel mai cunoscut pentru “dildo boat”.

  Avem si noi specimene de genu, lazarus si bot.

  In afara de atacul la persoana, ce spui de ce se întâmplă acolo?

    (Citează)

 6. Valentin: Baiatul ala nu e jurnalist.

  Baiatul ala nu e jurnalist.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus