un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Câteva articole interesante de citit astăzi – 7 ianuarie 2018

7 Jan 2018  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Un fragment din cartea lui Michael Wolff despre Donald Trump. E ditamai scandalul acum în SUA legat de dezvăluirile din cartea respectivă.

TVR nu-și mai lasă angajații să colaboreze și cu firme private.

Seriale SF, fantasy și cu supereroi în 2018. Star Trek Discovery revine probabil de luni pe Netflix.

Despre Logan Paul și vloggingul pentru faimă. Găsiți acolo și ce s-a întâmplat. Mie mi se pare o ipocrizie mare întreaga afacere; oamenii se duc să viziteze pădurea aceasta dorind să vadă unde se sinucid japonezii și poate să găsească și un cadavru acolo. Logan Paul a făcut-o având în mână și o cameră video, altă diferență nu este.

Marea investigație a capsulelor cu detergent. O femeie nemulțumită că hainele i-au fost pătate de detergent scrie o întreagă poveste despre acestea și cum a primit despăgubiri.

Despre mineritul de cărbune în West Virginia, SUA. Salarii mici și totuși oamenii nu reușesc să se angajeze în alte domenii. Economia locală arată așa după o sută de ani de exploatare a resurselor, fiind prinși într-o situație greu de modificat. E genul de articol lung ce spune o poveste bună, cum nu se mai fac în presa noastră.

O analiză la construcția metroului din New York a arătat că aveau 200 de muncitori inutili, plătiți cu 1000 de dolari pe zi. O combinație aproape românească de licitații umflate, firme de consultanță ce făceau proiecte grandioase și sindicate ce impuneau salarii mari, altfel nu acceptau să lucreze.

O rețetă complicată de risotto cu mazăre. Raymond Blanc gătește minunat.

Un bilet de tren Londra-Manchester a costat 484 de lire.

50 de filme pentru 2018. Nu pare nimic prea interesant, doar sequel-urile uzuale.

Shoes Days la Fashion Days, 30% reducere din prețul afișat folosind codul ALLSHOES30. Eu i-am cumpărat recent pe aceștia. Weekend Superstars la eMAG.

Iată ceva de vizitat prin China:

  14 comentarii

 1. aia care se duc si cauta spanzurati prin padurea aia sunt doar deranjati la mansarda. Logan asta e (si) ticalos, vrea sa se imbogateasca din asta.

    (Citează)

  • Spot on. Plus ca arata lipsa de responsabilitate și e respect sa arăți audientei tale de milioane de oameni video cu cadavrul respectiv. Plus ca nu poți sa ai reacțiile alea (sa te bufneasca rasul, sa faci glume) când vezi un om spânzurat. Ceva de genul – uite-l pe mortul ala, hahaha

     (Citează)

 2. cu Logan as vrea sa vad reactiile adevarate, ale japonezilor. Vreau sa ma conving cat de ofensati sunt ei, nu nu stiu ce ofensati de profesie din SUA.

    (Citează)

 3. Încet, încet devine blog demisec cu note fine de tehnologie și mult nsfw

    (Citează)

 4. Ce cap de mort are asta pe mana. In rest merge o săptămâna să uiți de toate cu ea, dar daca te trezești cu fata la mana/umărul.ei cred că îți trece cheful.

    (Citează)

 5. De Aokigahara a povestit si unul de-al nostru, BackPackYourLife.
  https://www.youtube.com/watch?v=4i49-sS_Gc4

    (Citează)

 6. The mirror? really?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus